Kaameral on ülikiire autofookus, stabilisaator, täpne särimõõtmine ning ta võimaldab täismanuaalset juhtimist, kirjutab Digitest.ee.

Panasonic GX7 erineb palju oma eelkäijast, GX1-st. Muu hulgas on sellel elektrooniline pildiotsija, keresisene stabilisaator ja rohkem juhtnuppe.

Sisseehitatud elektroonilise pildiotsija katvus on 100%. Seda saab pöörata 90 kraadi üles, et oleks mugavam kasutada.

Pildirežiimidest on olemas auto, programm, stseenid, avaprioriteet, säriajaprioriteet ja manuaalne. Režiimide valikukettal on ka kolm enda seadistatavat võimalust.

Kolmetollise ekraani lahutusvõime on väga hea. Värviedastus on täpne ja loomulik. Ereda päiksega tekib peegeldusega probleeme, ent ekraani 90 kraadi üles ja 45 kraadi alla kallutamise võimalus teeb rasketes oludes pildistamise mugavaks.

Enam ei pea pikali maha heitma kui tahad madala vaatenurgaga pilti ega pea kikivarvukile tõusma ja kaamerat üle pea upitama, et vajadusel üle inimeste peade pilti teha, ilma, et teaks, kas reaalselt midagi peale jääb.

Menüü ülesehitus on lihtne ja selge. Kuna ekraan on puutetundlik, on menüü kirjad võrdlemisi suurelt tehtud, et sõrm kogemata vale asja ei valiks. Muidugi on võimalik menüüs liikuda ka ekraani kõrval asetsevate juhtnuppudega.

Magneesiumsulamist kere istub käes hästi. Väike käepide teeb kaamera hoidmise mugavaks. Nuppude asetus on väga praktiline.

GX7 kasutamine on tehtud ülimugavaks, kuna kaameral on kaks valikuketast. Üks neist on tagaküljel üleval paremas nurgas, mis jääb mugavalt pöidla alla. Teine on aga kaamera peal, päästikunupu ümber.

Lisaks on kaameral palju lisanuppe, mida teistelt hübriididelt ei leia. Kokku on kere tagaküljel neli Fn nuppu, mida saab seadistada tegema enda valitud toimingut.

Lisaks on puutetundlikul ekraanil samuti Fn nupud, mida saab samuti oma soovi järgi seadistada.

Loe täisteksti ja vaata rohkem pilte saidil Digitest.ee.