Täpselt nii, meile jäid viimastel päevadel silma paar digitaalse elustiili rubriiki sobivat uudist, mis olid ühekaupa piisavalt jaburad, aga kahekesi piisavalt atraktiivsed, et ära kasutada.

Esiteks: tutvuge palun kuldplaatidega kaetud WC-potiga Regio. Selle hinnad algavad ehmataval kombel 20 000 dollarist, hetkekursi alusel ligi 262 000 krooni, ning lõpevad 40 000 kandis. Selle eest saab ilmselt mitmesuguseid lisavõimalusi nagu automaatne bakteripuhastus, automaatne loputus ja isegi sisse ehitatud digitaalne helisüsteem, mis hellitab potilistujat muusikaga.

Selle toreda leiutise taga on ehitus- ja sisustusmaterjale tootev Jaapani firma Inax Corporation. Meie allikad ei avaldanud paraku detaile täpsemate lahenduste kohta, näiteks seda, kas sisse ehitatud digitaalne helisüsteem tähendab poti külge integreeritud muusikapleierit, kus on valida näiteks 8 eri mahedat helipala. Või mida täpselt.

Regio ei kuulu muide isegi viie kalleima WC-poti hulka, millest leidsime eraldi ülevaate (teine link selle uudise lõpus). Kulukaim on 19 miljonit dollarit maksnud "kosmonautika kabinett" Rahvusvahelise Kosmosejaama ameeriklaste osas, millele isegi teise koha omanik ei pääse lähedalegi.

Mis puutub moodsasse vanni, on meil au tutvustada tagasihoidlikku härrat Sub-Tub Whirlpool Bath & Washbasin Unit, mis on varustatud (erinevalt nt neljanda põlvkonna iPhone'ist) suure OLED-ekraaniga. Autorid ei näinud selle eesmärgina siiski filmide vaatamist või arvutitöö tegemist, vaid ilusate vaatepiltide kuvamist, mida oled eelnevalt üles laadinud.

Algne sõnastus ei märgi isegi ingliskeelset sõna "pilt" mitmuses. Kangesti huvitav, kas süsteem tegelebki ainult ühe pildi kuvamisega, või võimaldab vähemalt slaidietendusi luua, kui filmide või muu liikuva pildi vaatamine on kindlasti välistatud. Isegi digipildiraamide puhul on slaidirea loomine mõeldav.

Uudise põhjal jääb mulje, et Baita Designi uudne vann on pigem kontsept kui tõesti tootmisse jõudnud.