Igasuguseid nutikaid võrusid, paelu ja klappe oleme näinud küll, HTC ja Under Armour loodavad, et nüüd on aeg küps fitness-süsteemi tootmiseks (tore uus termin nende poolt).

UA HealthBox on niisiis "maailma esimene ühendatud fitness-süsteem", mis mõõdab, jälgib ja juhib kõige tähtsamaid tervisenäitajaid – und, vormi, aktiivsust, toitumist. Ühendatud tähendab interneti teel andmevahetust.

Toode koosneb randmepaelast, südamerütmimonitorist ja nutikaalust, mis suhtlevad äpiga UA Record, mida saab alla laadida Androidi ja Apple'i nutiseadmetele, k.a Apple Watchile.

Tootjad väidavad, et süsteem sisaldab kõike vajalikku, et edukalt oma tervist ja vormi jälgida.

Foto: tootja

Randmepael UA Band on mõeldud igapäevaseks kandmiseks. See jälgib päevast aktiivsust, treeninguid ja ka und.

Disainitud mõeldes sportlastele, pakub see treeningrežiimi ning näitab äpis südamelöögisagedust. Pael on musta värvi, niiskust imab punane tekstuurne sisekülg.

UA Heart Rate on südamerütmimonitor. Rinna ümber kinnitatav rihm koos eemaldatava sensoriga aitavad jälgida treeningu intensiivsust ja muuta see "nutikamaks". Andur loeb ka kulunud kaloreid.

UA Scale on wifi ühendusega ringikujuline kaal, mis mõõdab massi ja keha rasvasisalduse protsenti. Kaal eristab kuni kaheksat kasutajat ja sünkroniseerib tulemused äpiga, mis pakub kaalumuutustest kokkuvõttes selget ülevaadet.