CNet vahendab, et 350 dollarit maksvate korvpallitossude juhtimiseks mõeldud rakendus on üldse üpriski vigane, erilisi probleeme on aga täheldatud tarkvarauuenduse puhul, mille paigaldamine võib tossud isegi (vähemalt digitaalses mõttes) täiesti kasutuks muuta - äpist ei saa tosse enam kontrollida ega rakenduse kogutud andmeid jälgida.

Mitmed kasutajad on praeguseks Google'i rakendustepoodi jätnud arvustusi, milles on teada antud, et rakendus ei suuda ühenduda vasaku jalanõuga ning pärast uuendust on asjad veel halvemad - rakendus ei tunne tosse üldse ära. Probleemid ei kao ka pärast tossude taaskäivitamist, mida saab teha, kui hoida tossude külgedel olevaid paelareguleerimisnuppe mõnd aega all.

Kuigi inimesed saavad jalanõusid siiski kanda ning kontrollida paelasid tossudel olevate nuppude abil, ei ole vigased tarkvarauuendused ja nendest tingitud mittetoimiv funktsionaalsus mure, millega 350 dollarit maksvate tossude puhul tahaks tegeleda.

Apple'i telefonide kasutajatel praeguste teadete kohaselt tossudega seotud rakendusega probleeme ei ole. Nike pole siiani olukorda kommenteerinud. Nike Adapt BB korvpallitossud tulid ametlikult müügile eelmisel nädalavahetusel, pühapäeval toimunud NBA Tähtede mängu raames.