Praeguse seisuga on lind tellinud terve hulga toitu - maasikaid, jäätist, arbuusi, rosinaid ja brokkolit, kuid samas ei pelga lind tellida ka ebatavalisi asju - näiteks on poenimekirja sattunud ka lambipirnid ning isegi tuulelohe.

Seejuures ei telli lind asju meelega, vaid enamik asju satub lihtsalt poenimekirja, kuna linnule meeldib tohutult kõlariga juttu vesta. "Kõlar ja papagoi lobisevad omavahel pidevalt," ütles linnu omanik Marion Wischnewski Daily Mailile. "Tihti astun ma ka korterisse ja muusika mängib," tõdes ta ning ütles, et linnu lemmikbändiks on USA rokkgrupeering Kings of Leon, mille muusikat ta ka kõlaril hea meelega mängida palub.

Rocco on ka varasemalt tuntud pahanduste poolest - tema kodu oli esialgu Berkshire'i kohalik loomakeskus, kuid ta otsustati sealt ära anda, kuna papagoi vandus pidevalt ning häiris seega keskuse külastajaid. Ta võttis enda koju elama keskuses töötav Marion Wischnewski, kes peabki nüüd koju jõudes iga kord Alexa käest uurima, mis poenimekirja lisatud on.