PRML ehk Partial Response Maximum Likelyhood signaalitöötlus vajab samas toeks uut meediakvaliteedi hindamise indeksit i-MLSE (Maximum Likelihood Sequence Estimation). Olemasolevad lugejad-kirjutajad vajaks ainult püsivaralist täiendust.

Sony palub kolleegidel standardit arendavast Blu-ray Disc Associationist indeks omaks võtta. Suurenenud andmeruum tuleb kasuks eeldatavalt 2011. aastal algaval 3D Sinikiirte laialdasel levikul, milleks kõik suured tegijad hoolega valmistuvad. See on ju ka tänavuse CES-tehnikanäituse võtmeteemade hulgas.

Sonyl endal on tulekul seeria vastavaid seadmeid nagu ruumilist pilti toetavad telerid ja kodukinosüsteemid; suvel ilmub esimene 3D Blu-ray pleier (BDP-S770).

Tulekul on isegi tasuta allalaetav rakendus, mis muudab su kullakalli iPhone'i või iPod Touchi uueks puldiks Sony Blu-ray pleieritele ja "kõik ühes" süsteemidele. See näitab mitmesugust ketastega seotud infot, näiteks filmi tootmise kohta, ja pakub isegi netis ligipääsu ekstra klippidele.

Sony on juba teatanud, et täis-kõrglahutusega ruumilist pilti toetavad 40-60tolliste ekraanisuurustega Bravia LX900 telerid suvel vabrikutest poeriiulitele potsatavad, mille sa ostad ju kohe oma esimese 3D Blu-ray mängija järel, on võimalik neid kohe ka mõne 3D-sinikiirkettaga testida.

Esimene selline teos saab olema täispikk arvutianimatsioon "Cloudy with a Chance of Meatballs" (meie kinodes "Taevast sajab lihapalle"), mis ilmus möödunud sügisel. Sony lubab kevade jooksul välja hõigata ka mõned teised 3D-kodukino teosed, ja kindlasti järgnevad algatusele teised stuudiod oma šedöövritega.