Londonis toimuval TV Connect messil esitletakse televisioonitööstuse moodsamaid trende ja uusi mugavusteenuseid, mis võimaldavad telepilti vaadata mitmest seadmest.

Starmani koostööparnter Cubiware, kellel kliendibaas ulatub igasse maailma nurka alates Soomest ja lõpetades Brasiiliaga, valis messil esitluseks just Eesti operaatori STARboxi.

"See, et nad valisid välja kõikidest just meie arenduse, teeb meile loomulikult rõõmu ja on tunnustuseks Eesti inseneridele ja arendajatele," ütles Starmani pressiesindaja Kristi Reiland.

Starman teeb Cubiware'ga koostööd alates aastast 2011, kui Eesti operaator ostis firmalt STARboxi tarkvara põhja. "Valisime just nende lahenduse, kuna see on innovaatiline, kiire, ilus ja töökindel ning turul vägagi hinnatud. Aastal 2013 tõime kogu arenduse Eestisse ja partneriks valisime Codeborne’i," rääkis Reiland.

"Tänane STARbox on käinud läbi pika arendustee ja kõik see on sündinud põhimõtteliselt siin majas. Arenduse Eestisse toomine oli väga õige otsus meie jaoks – nii liigume edasi meile sobivas tempos," lisas ta.

Tema sõnul on see esmakordne, kui maailmas tuntud TV seadmete ja süsteemide tarkvaraarendaja on oma klientidest välja valinud Starmani lahenduse, mida esitleda rahvusvahelisel messil TV Connect. "See tähendab, et Eesti TV teenuste arendused on esmakordselt rahvusvahelisele areenile välja murdnud."