The Verge ütleb, et tegemist võib olla uue skandaali või üldse mitte millegi olulisega. Sahin olevat mõnede eksemplaride puhul kuulda, kui viibida erinevate ülesannetega raskelt koormatud telefoniga vaikses ruumis.

Lehekülje 512 Pixels autor Stephen Hackett salvestas sahinat ja peab ütlema, et see meenutab pisut helikassetilindi tekitatavat.

Apple sahinat ei kommenteerinud ning hetkel pole teada, mis selle põhjuseks võib olla ning kui laialdase probleemiga tegu on. Paistab siiski, et sahisevaid telefone on pigem vähe.

Veebitarkade arvamuse kohaselt on sahina näol tegu heliga, mida võib tekitada iga koormatud protsessor. Üldiselt on tegemist probleemiga, mida seostatakse pigem arvutitega. Kui iPhone 7 müra on tugevam sellest, mida tegid varasemad mudelid (mis oli nii vaikne, et keegi seda ei kuulnud), siis võib asi olla selles, et telefoni uus A10 protsessor on palju võimsam.

The Verge, iMore ja Endgadget testisid oma telefone ning ei suutnud neist sahinat välja pigistada. Järeldatakse, et inimestel, kes sisinat või sahinat kuulevad, lihtsalt ei vedanud ja nad tõmbasid tillukeste, vältimatute toomiserinevustega telefonide seast nii-öelda lühema kõrre.

Lifehacker kirjutab, et selliste sahinate vastu ei saa ise eriti midagi ette võtta. Tõsi, ülalmainitud Stephen Hackettile pakkus AppleCare uut telefoni.