See saab olema 35tollise ekraaniga tahvel, mis omandab Surface'i kombel lisavõimalusi, kui sellele lisaseadmeid asetada, näiteks kohvikruusi või mobiiltelefoni.

Süsteem suudab tegijate väitel analüüsida kehaliikumisi ja reageerida igale žestile või positsioonivahetusele, näiteks keha, käe, käsivarre või sõrme puhul.

Prototüübi valmistanud Atracsys teatab, et turule jõudval mudelil on täis-kõrglahutusega ja kõrge kontrastsusega ekraan. Seadmel on kaks Sony ISS XCD-V60 kaamerat, millega ruumiline kujutis luua. Neid saab kasutada kursori, avatari või roboti juhtimiseks.

Sony lisab, et tahvel on piisavalt tundlik kasutaja vanuse, soo ja tundeseisundite (õnnelik, vihane, üllatunud, kurb, neutraalne) kindlakstegemiseks. Kas me oleme ainsad, kes leiavad, et Microsoft peaks püüdma selle Project Natali tarbeks viimasel hetkel enda omaks teha?

Seadet saab algsete autorite sõnul kasutada praktiliselt igal alal, näiteks videomängud, tööstus, meditsiin ja müügipunktid.

Avalikkus nägi attracTable'it esmakordselt novembris, tänu Stuttgarti messile Vision 2009. Sealt pärineb ka järgnev juutuubiklipp.