Seda hinda võib konkureerivate seadmetega võrreldes isegi odavaks pidada. Ka pole PlayStation VRi Euroopa ja USA hinnad nii erinevad kui teistel tootjatel.

Oculus Rift, mida on lubatud sel kuul ettetellijatele saatma hakata, maksab 599 dollarit, hind eurooplastele on aga 699 eurot. Valve´i HTC Vive hind on 799 dollarit, aga eurooplased peavad maksma 899 eurot. Lisaks on nii Oculus Rifti kui HTC Vive´i kõrvale vaja korralike näitajatega (loe: kallist) arvutit.

Nagu tehnikaportaal The Verge kirjutab, paar konksu siiski PS VRi suhteliselt odavas hinnas on. Selle raha eest ei saa kaasa PS Move`i kontrollereid ega ka PlayStationi kaamerat – viimast on vaja selleks, et virtuaalreaalsusseadet üldse kasutada saaks. Sony esindajad ütlesid, et kaamerat pole kaasas seepärast, et see on paljudel PlayStationi omanikel juba niikuinii ostetud ja olemas.

Mis puudutab mängude arvu, siis lubas Sony, et oktoobri ja aasta lõpu vahel tuleb välja 50 mängu, milles saab virtuaalses reaalsuses möllama hakata.

Tehnikaportaal The Verge sai ka komplekti proovida ning portaali autorite esmamulje oli see, et komplekt on peas „tugev, kuid kerge ja üsna mugav.“ Pilt oli hea, ehkki mõned kaugemad objektid demodes jäid ähmasteks. Ka 360-kraadine video oli „piisavalt ähmane, et tuletada meelde, et virtuaalne reaalsus on lapsekingades.“ Mängides ununes see siiski kiirelt.