Kahjuks on tänaseks päevaks suur hulk muuseume, lõbustusparke, spordirajatisi ja festivale nii Ameerikas kui ka Euroopas endlikeppide kasutamise ära keelanud, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Nende põlu alla seadmise peamiseks põhjenduseks on, et selfie-statiivi külge kinnitatud fotoaparaadid/nutitelefonid on ohtlikud teistele külastajatele, töötajatele või eksponaatidele.

Kuid ärme heida meelt ning õnneks on taibukad onud/tädid mõelnud nende vandersellide peale, kes hoolimata bürokraatiast koos selfie stickiga ringi reisivad.

Nimelt saab nüüd veebilehel www.canibringmyselfiestick.com kiire otsinguga teada, kas selles kohas mida on plaanis pildipulgaga külastada, sisse saab või mitte.

Sait võimaldab kasutajatel otsingut sooritada atraktsiooni nime, asukoha ja tüübi järgi või sortida kogu andmebaasi tähestikuliselt.

Õnneks Eestis võib veel selfie stickiga üsna julget igalpool ringi käia ning just praegu on Photopointi esinduskauplustes ja e-poes kõik Omega selfiestatiivid 20% soodsamad. Valikus on nii klassikaline, kaabliga kui ka Bluetooth-versioon.