Siiski, miks ei peaks mahtuma, kui tootjal on tõsi taga, eks. Apple'i seadmetele iPod Touch, iPhone ja iPad mõeldud mängud levivad samuti lausa kümnetes miljonites koopiates, ja raske oli uskuda, et tegemist võib olla tõsiseltvõetava mänguplatvormiga.

Pihumängukonsoolide maailma on juba selle sünnist valitsenud Nintendo, esialgu Game Boy ja nüüd DS-pere seadmetega. Kõik peale mainitud Apple'i seadmete osutusid pigem ebaedukaks. Sony PSP puhul võib selle üle veel vaielda, aga näiteks Tapwave'i Zodiac, Tiger Telematicsi Gizmodo ja Nokia N-Gage olid selged läbikukkumised.

Panasonic leidis siiski, et asjal on jumet, ja tutvustas Jungle'it.

See meenutab Gizmodo ajakirjaniku väitel pisikest sülearvutit. Sellel leidub täis-QWERTY klaviatuur, puuteplaat ja traditsioonilised videomängupultide juhtnupud nagu D-plokk (suundadenupp) ja "õlanupud".

Arvestades suunitlust, kasutab see Wi-Fi võrku ja tõenäoliselt lisaks mingit 3G-levi.

Esimene ja kirjutamise hetkel ainus ametlik pilt Jungle'i kodukal annab mõista, et seadmel on ka kõrvaklapipistik ja micro-USB port. Panasonic vihjab ka kõrglahutusega ekraanile ja seadme täiendamisele tulevikus.

Linuxi kasutamine on ametlikult kinnitamata, aga mis siis: Jungle ei hakka nagunii jooksutama sellist kraami, mida MMO ehk võrgupõhiste mängudega tavaliselt seostatakse ("World of WarCraft", "EverQuest").

See teenindab hoopis brauseripõhiseid MMOsid ja promo toimub hetkel koostöös märtsis tutvustatud "Battlestar Galactica" võrgurollikaga.

Panasonic nimetab Jungle'i eesmärgiks luua võrgupõhiseid mänge teenindav "ökosüsteem" ja "juhtivad arendajad" tegelevad hetkel uue põneva kraami loomisega selle tarbeks.

Seadet reklaamib ka machinima-saade "Online Underground", mida saab Jungle'iga vaadata.

Panasonicu esimene mitmikmängijatele suunatud konsool 3DO kukkus läbi, aga 1990ndad olid muidugi teistsugused ajad ja aparaat ise väga erinev.

Vaadake klippi ka: