Vähe sellest, Samsungi enda sõnade järgi peaks Series 7 Ultra viima ultrabookid täiesti uuele tasemele tänu suurendatud jõudlusele, graafikale ning puutetundlikkusele, vahendab Photopointi ajaveeb.

Stiilses alumiiniumkorpuses Series 7 Chronos järgib oma eelkäijate disaini, kuid "kapoti" all on midagi märksa enamat: võimas i7 3650QM neljatuumaline protsessor, 2 GB AMD Radeon HD 8870M graafikakaart, kuni 16 GB muutmälu ja terabaidine HDD-ketas. Töönarkomaane aga rõõmustab kindlasti aku, mis peaks vastupidama vähemalt 11 tundi.

Need, kelle näppudele jääb puuteplaadist ning klaviatuurist väheks, võivad aga nautida 15,6-tollist ja 10-punktilise puutetundlikusega Full HD (1900 x 1080) ekraani. Seega võib arvuti omanik kasutada ekraanil kõiki oma kümmet sõrme korraga.

Tavalisest parema helikvaliteedi peaksid tagama läpparisse sisseehitatud JBL firma kõlarid. Kõik need hüved on paigaldatud suhteliselt saledasse, vaid 20,9 mm paksusesse korpusesse ning seade kaalub kokku vaid 2,35 kilo.

Ultra 7 on aga esimene Series 7-sse kuuluv ultrabook. Peamiselt multimeedia kasutamiseks ja nautimiseks mõeldud süleri juures on lisaks tipptasemel välimusele rõhku pandud ka arvuti kergusele (1,46 ja 1,65 kg) ning saledale joonele.

MacBook Airiga rinda pista üritav Ultra pakub kasutajale neljatuumalist Intel i7/i5 ULV protsessorit, AMD HD8570M 1 GB videokaarti, kuni 8-tunnise tööajaga akut, JBL kõlareid, 13,3-tollist 10-punktilise puutetundlikusega Full HD ekraani ning kuni 256 GB SSD ketast.

Kui muude näitajate poolest võib MacBook Air Ultrale silmad ette anda, siis puutetundlik ekraan ning 6-sekundiline arvuti sisselülitamisaeg peaksid panema ta punastama või vähemalt resigneerunult õlgu kehitama.

Mõlema arvuti hinna kohta esialgu igasugune info puudub.