Esitame uuemaid tooteid Samsungi pressiteate põhjal:

Samsung avab sel aastal hulga uusi võimalusi koduse meelelahutuse vallas. Monaco messil tutvustab ettevõte suurema ekraaniga telereid, mille hulgas on 85-tolline Ultra High Definition TV (UHD TV) – 85S9. Teleri 85S9 rabav Timeless Gallery disain seab uue normi telerite valmistamise meisterlikkusesse – teler näib hõljuvat oma raami sees ja selle klassikaline minimalistlik disain on ühendatud muljet avaldava 85-tollise ekraaniga.

UHD TV 85S9 pakub täis-HD-ekraanidest neli korda suuremat resolutsiooni, andes edasi võrreldamatu pildidetaili ja selguse. Sel on ka kvaliteeti tõstev mootor, mis suudab automaatselt konverteerida HD- ja kõrgeresolutsioon sisu UHD-resolutsiooniks, pakkudes suure hulga uusi vaatamiselamusi. 85S9 teeb Samsungist ka esimese telerite kaubamärgi, mis pakub tuge uue kõrgresolutsioon videokoodeki HEVC jaoks, mis edastab sama sagedusriba kaudu kaks korda paremat videokvaliteeti.

Lisaks tõi Samsung Euroopa telerite turule oma lipulaeva toote LED-TV F855. Telerit 8500 iseloomustab Samsungi esmaklassline Magnum-disain, milles teleri raam ja alus moodustavad ühtse struktuuri ja selle loomulikult kaarduv tagaosa on valmistatud samast materjalist kui ülejäänud raam. Võimsama vaatajakogemuse tagamiseks on toode on varustatud neljatuumalise protsessoriga.

Teleri- ja helisüsteemid ülimaks elamuseks

Samsungi 2013. aasta nutitelerid pakuvad uusi võimalusi otsimisel, navigeerimisel ja sisu avastamisel. Samsung on täielikult ümber disaininud oma 2013. a teleri Smart Hub-i, mis organiseerib arukalt telerivaataja materjali selgetel dünaamilistel menüüpaanidel. Nii on teleri erinevaid pakutavaid võimalusi lihtsam avastada ja nautida.

Uues Smart Hubis on sees On TV – maailma esimene TV-teenus, mis analüüsib kasutajate vaatamisharjumusi ja pakub reaalajas individuaalseid programmisoovitusi süsteemiga S-Recommendation. Lülitades 2013. aastal sisse Samsungi nutiteleri, annab On TV sekunditega lihtsa ülevaate sellest, mida huvitavat on parajasti eetris lähtuvalt päevast, kellaajast ja isiklikust maitsest.
Samsungi Smart Hubil navigeerimine meenutab nutitelefonide või graafikalaudade oma. Sel on täiustatud juhtimise võimalused, mis teevad liikumise Smart Hubi viie akna vahel – On TV; filmid ja telesõud; fotod, video ja muusika; seltskond ja rakendused – lahedalt mugavaks ja lõbusaks.

Tänu Samsungi uuendusele on kaasaegse teleri kasutajakogemust laiendatud nutitelefonidele ja tahvelarvutitele. Vaatajad võivad telerist otsida ja telekava tahvelarvutist vaadaa ning peegeldada nutiteleri sisu tahvelarvutil, et seda endaga kodus liikudes kaasas kanda.

Euroopa valitud riikides täiendatakse sel aastal S-Recommendation süsteemi Samsungi Voice Interaction tehnoloogiaga, mis suudab mõista terveid lauseid ja tavalist kõnet, et täita filminõudeid või pakkuda telesõude soovitusi.

Täiendavalt täidab Samsung oma 2012. aasta lubaduse tekitada telerite järgmine evolutsioon, tutvustades oma 2013. a komplekti Evolution Kit. Lisades evolutsioonikomplekti Samsungi nutitelerisse, saavad kasutajad ligipääsu Samsungi nutitelevisiooni värskeimatele võimalustele, mille hulgas on neljatuumaline keskprotsessori võim ja värskelt kaasajastatud Smart Hub.

Ja lõpuks, et pakkuda heli, mis sobiks kokku ettevõtte kõrge tasemega, on Samsung toonud välja HW-F751, mis on maailma esimene AirTrack – soundbar-kõlar, mis suudab võtta teleriga ühendust Bluetoothi kaudu, või täita juhtmevaba kõlari rolli nutitelefoni või graafikalaua jaoks. AirTracki integreeritud vaakumtoru edastab soojemat ja kaasahaaravamat heli praktiliselt igasuguse moonutuseta. Eraldi hõbedane õhukesest metallist disainiga juhtmeta basskõlar täiendab iga Samsungi nutiteleri esmaklassilist disaini.

Piltide jäädvustamine igaks hetkeks

Samsung jääb ikka truuks oma SMART CAMERA visioonile, tuues välja värskeima kaamera-tehnoloogia ja ajendades muutusi digitaalkujutiste maastikul. NX-sarja uusima liikmena ühendab NX300 hästi funktsionaalse ja lihtsustatud Wi-Fi teel jagamise erakordse pildikvaliteedi, kiire hübriid-autofookuse ning 3D-pildi ja video salvestamisega.

Kaamerat NX300 täiendab Samsungi uus NX 45 mm F1.8 2D/3D objektiiv, esimene tarbekaamerale mõeldud üheläätseline 3D-süsteem, mis suudab salvestada nii fotosid kui ka kõrgresolutsioonis (1080p) videoid. See uus objektiiv avab 3D-kujutiste loomisvõimaluste põneva maailma ja muudab Samsungi NX-seeria ainsaks vahetatava objektiiviga kaameraks, millega saab teha nii 3D-fotosid kui ka 3D-filme.

NX300-i uus 20,3-megapiksline APS-C CMOS andur suudab jäädvustada kõrgekvaliteedilisi kujutisi iga kasutaja jaoks. Värskelt disainitud hübriid-autofookusega (AF) süsteem pakub kiiret täpse faasi ja kontrastitajuga automaatset teravustamist, samas kui selle 1/6000 sekundiline katiku tippkiirus ja järjest pildistamise režiim 8,6 kaadrit sekundis tagavad, et iga hetk tabatakse täiuslikult. Lisaks toob Samsungi uusim DRIMe IV pilditehnika väljapaistvaid arenguid kiiruses ja kvaliteedis; see võimaldab paremat värviesitust ja suuremat müravähendust. DRIMe IV mootori võimete kaudu on samuti kättesaadav tugi kõrgresolutsioonis (1080p) videote jäädvustamiseks nii 2D- kui 3D-formaadis, kui on ühendatud Samsungi uue 45 mm F1.8 2D/3D objektiiviga.

Sujuva fotograafiaelamuse saamiseks täiendab NX300 kaamerat 84 mm (3.31 tolli) kallutatav AMOLED-ekraan, võimaldades südamelähedaste mälestuste salvestamist iga nurga alt, kõrgelt ja madalalt, muutes samas kujutiste nägemise pingutusevabaks. AMOLED-ekraan on puuteekraani funktsionaalsusega ja manuaalse viie suunalise nupuga.

Lisaks kaamera NX300 SMART CAMERA uutele võimalustele kuulutas Samsung täna, et toob välja ka uue, Wi-Fi-ga kompaktkaamerate sarja: WB250F/WB200F, WB800F, WB30F, DV150F ja ST150F.

Disaini ja toimimise ühendamine praktiliseks andmetöötluseks

Samsung tutvustab Euroopas ka kahte uut võimsat personaalarvutit. Uus 7. seeria Chronos ja kaasaskantav 7. seeria sülearvuti Ultra on varustatud nii tööks kui meelelahutuseks vajalike rakendustega.

Samsungi uus 7. seeria Chronos pakub professionaalset taset õhemas ja kergemas vormis, neljatuumalise jõudlusega, aga ka uut tarkvaralahendust nimega RAMaccelarator, mis pakub kuni 150 protsenti suuremat kiirust internetilehtede sirvimisel ja rakenduste töötamisel, toimimaks kui tõeline lauaarvuti asendaja. Selle 15,6-tolline kõrgresolutsioon ekraan koos 10-punktise multi-puuteekraaniga pakub optimeeritud multimeediakogemust operatsioonisüsteemis Windows 8. Samsungi 7. seeria Chronos on vaid 20,9 mm paksune ning taustavalgusega klaviatuuriga ning 11 tundi kestev aku, mis lubab pikemat mobiilset tööaega.

Samsungi 7. seeria Ultra kätkeb endas tipptasemel mobiilsust ja jõudlust üliõhukeses ja kerges, üleni alumiiniumist korpuses. Ühendades aku 8-tunnise tööaja, 10-punktise multi-puuteekraaniga ilusa 13,3-tollise kõrgresolutsioon ekraani, alumiiniumraami, i5 / i7 protsessori kiirtöötlemiseks ja kuni 256 GB mahutavusega pooljuhtketta, pakub see personaalarvuti töövõimsust, mis rahuldab isegi kõige nõudlikumaid kasutajaid; ja nagu 7. seeria Chronos, töötab see operatsioonisüsteemis Windows 8.

Lisaks võimsatele mobiilsetele toodetele tutvustab Samsung oma uusi tooteid monitorideturul. 9. seeria LED-monitor (S27B970) sulandab üheks jõudluse, disaini ja pildikvaliteedi, uhkeldades neljakordse kõrgresolutsiooniga, mis suudab kuvada pildidetaile neli korda paremini kui HD. Samsungi inseneride käsitsi häälestatud 9. seeria monitor suudab esitada peenemaid detaile ja edastab sujuvamaid värvigradatsioone ning laiemaid vaatenurki kui ükski teine Samsungi monitor.

Lõpuks toob Samsung uusi innovaatilisi lahendusi väikestele ja keskmise suurusega ettevõtetele oma printeriseeriatega Xpress M2875 ja ProXpress M4070. Kasutajate teenistuses on kõige võimsamad äriprinterite hulgas saadaolevad Cortec-A5 protsessorid ja kuni 128 MB mälumaht. Tulemuseks on ülikiire printimine 28–40 lehte minutis.

Lisaks saavad kasutajad trükkida välja kõige puhtamaid, teravamaid ja täpsemaid pilte tänu Samsungi ainulaadsele pilditehnoloogiale ReCP. Tehnoloogia teravdab graafika piirjooni ja tõstab negatiivsete tekstide loetavust, aidates tugevalt parandada väljatrükitud piltide kvaliteeti.

Printeritega Xpress M2875 ja ProXpress M4070 näitab Samsung veelgi oma pühendumist ärikasutaja erinevate vajaduste rahuldamisele, arvestades funktsionaalsust, mugavust ja hinda.

Homse päeva digitaalseadmete esitlemine

Toetudes tarbijate vajaduste sügavuti mõistmisele, pakub Samsung värskeid vaatenurki oma uue seeria „Valmistatud Euroopale“ kodumasinatega.

Samsungi uus külmkapp (RB31) pakub maksimaalset organiseeritust ja ruumi ärakasutamist tänu oma ainulaadsetele omadustele. Näiteks on külmkapis Easy Slide riiul toidu hõlpsamaks paigutamiseks ja välja võtmiseks, täisavatav kast suurte mahukate asjade jaoks ning eemaldatav Grab’N Go kastmekorv söögivalmistamiseks ja eine nautimiseks. Samsungi külmikul on 10-aastase garantii. Täiendavate omaduste seas on kõrgetasemeline jahutus, energia säästmine ja müra vähendamine.

Samsungi uus pesumasin EcobubbleTM (WF80F5E) kasutab oma ainulaadset mulligeneraatorit tekitamaks mulle, mis segatakse õhu ja pesuvahendiga. Tulemuseks on kiirem kangast läbitungimine, võimsam pesemine külma vett kasutades ja võime säästa elektrit.

Tarbijatele asjatundlike söögivalmistamisvõimaluste andmiseks on Samsungi sisseehitatud ahjul (NV70F7) ja nutiahjul (MC32F606) vastavalt kaksikkonvektsioon ja nutianduritehnoloogia. Mõlemad kodumasinad on loodud nii, et nad aitaksid säästa köögis hoiustamisruumi, aga ka säästa aega ja pingutusi, valmistades tervislikke maitsvaid eineid.

Ülevaate lõpetuseks tutvustab Samsung robotpuhastajat NaviBot CornerClean (VR10F71), mis puhastab erinevad pinnad nurgast nurgani. POP-OUTTM hari ja Visionary MappingTM Plus süsteem koos tolmutundlike anduritega teevad sellest ühe liidri saadaolevate robotpuhastajate seas.