Gear S-i ilmub oktoobris, hind on veel salajas, aga põnevust tekitab vidin küll.

Nimelt on sellel tänu SIM-kaardi pesale ja 3G-side toele suutlikkus kolida telefonikõnedesse puutuv täielikult randmele.

Keskne märksõna paistabki olevat kasutamismugavus, mis on nutikella puhul ju tõestu tähtis.

Randmekõnede kõrval lisavad mugavust seadme tolmu- ja veekindlus (IP67), vahetatav veniv rihm, vahetatav taustapilt, kena 2-tolline kaardus ekraan, mis kuvab nii teavitusi põhiseadmest kui ka võimaldab sõnumeid ja teavitusi lugeda ning neile reageerida, naviabi HERE.

Põhinäitajad:

* kahetuumaline protsessor (1 GHz),
* 2-tolline Super AMOLED ekraan (360 x 480),
* 4 GB andmeruumi, 512 MB muutmälu,
* 300 mAh aku (tavakasutuses kuni 2 päeva),
* operatsioonisüsteem Tizen,
* güroskoop, kiirendusmõõtur, kompass, baromeeter, meie tervisenäitajate monitoorimine, GPS
* WiFi, Bluetooth

Foto: tootja

Aga see pole kõik. Samsungil on ilmumas veel üks taibukas aksessuaar, millele on kohe raske nime panna. Ütleme: nutivõru. Või nutikee.

Kui Bluetoothi abil nutiseadmega ühendus luua, võimaldab Circle kõnesid vastu võta, muusikat esitada ja häälkäsklusi anda. Kui seda ei kasuta, võid selle klõpsti magnetlukuga ümber kaela kinnitada ja niisama kanda. Vibroalarm annab märku, kui keegi helistab või teavitusi saabub.

Tundub, et ma pole ainuke tehnoloogiahuviline, kes ei oska uue vidina kohta veel eriti midagi arvata. Vastavates uudistes ja isegi ametlikus pressiteates on põhijutt ikka Gear S-i kohta ja lühidalt möödaminnes ka Gear Circle'i kohta. Igatahes intrigeeriv ja ootame ära! Ilmub oktoobris nagu Gear S.