Samas spekuleeritakse ka selle üle, et tegemist võib olla üldise kaubamärgiga, mille alla võivad sattuda kõik Samsungi praegused ja tulevased nutikoduseadmed. Sellele võimalusele viitab ka see, et taotluse klass sisaldab peaaegu kõiki tooteid, mida Samsung toodab - VR peakomplekte, ruutereid, arvuteid, projektoreid, nutikellasid, kõlareid, kaameraid ja nutitelefone.

Mõned väljaanded omakorda on kindlad, et tegemist on ainult tehisintellektiga (ehk Bixbyga) varustatud nutikõlariga ja mingeid muid tooteid Samsungi uue brändi alt ei leia. Samsung on Bixbyga varustatud nutikõlarist rääkinud juba mõnd aega ning kindlasti sellise toote avalikustamine üllatusena ei tuleks.

Samas võib tegu olla ka lihtsalt tavalise magnetilise kõlarikontrolleriga, millest kõlari helitugevust muuta saab. Selle aasta alguses avalikustatud Samsungi VL5 juhtmevabal kõlaril on aga selline lahendus juba olemas, seega tundub eraldi kaubamärgi registreerimine pisut üle pingutatud.

Tõenäoliselt saame kaubamärgi kohta täpsemaid selgitusi 9. augustil toimuval Note 9 tutvustusel või enne augusti lõpus Berliinis algavat IFA 2018 messi. Lisaks Magbee tähenduse avamisele oodatakse IFA 2018 messil Samsungilt ka uue juhtmevaba laadimismati ning nutikella Galaxy Watch tutvustamist.