Mobiiltelefonide turg on sama kurikuulsalt kõrilõikajalik nagu iga teine valdkond, kus liiguvad suured rahad. Samsung on otsustanud ilmselt sellel põhjusel turvaliselt mängida - teeb kõike nagu Apple, mille lähenemine on end rahaliselt ära tasunud. Jah, see tähendab, et bada (pärineb korea sõnast ookeani kohta) alussambad on videomängud ja rakenduste digipood. Pardal on näiteks suurtootjad EA ja Capcom.

iPhone on uustulnukale muidugi liiga karm vastane, nii et Samsung loeb konkurendiks eelkõige Androidi seadmeid. Nad ei alusta tagasihoidlikult: käesoleva aasta jooksul peaks poodidesse jõudna "lähedalt seotud allikate" põhjal isegi kuni 50 miljonit bada kandvat telefoni.

Samsung paistab 1 GHz protsessori ja 802.11b/g/n traadita sidet pakkuva Wave S8500 üle päris uhke. 3,3tolline puutetundlik Super AMOLED-ekraan annab väidetavalt parima jälgimiskvaliteedi, mida oleme mobiiltelefonil üldse kogenud, ja peegeldab viis korda vähem valgust kui algupärane AMOLED. Kvaliteedile aitavad kaasa muidugi mitmed lisalahendused nagu mDNIe, mida tootja kasutab samuti oma LCD- ja valgusdiood-telerites.

Resolutsioon on WVGA (800 x 480), tootja väidab, et sobib suurepäraselt 720p-kõrglahutusega kraamile. Toetatud on DivX ja Xvid, 5.1 ruumiline heli. TouchWiz 3.0 kasutajaliides näeb meie maitsele siiski liiga aifõunilik välja.

Tänapäevasele kasutajale on väga tähtsad ka sotsiaalvõrgud ja info korrastamise võimalused. Jällegi peaks kõik eeskujulikult laabuma, sest "Social Hub" ongi mõeldud sotsiaalvõrkudega tegelemise hõlbustamiseks ja "Ultimate Inbox" toob kõik suhtlemise ilmingud ühte kohta kokku (säutsud, tekstisõnumid, e-kirjad).

Riistvara: 1 GHz protsessori kõrval on viie megapiksline valgusdiood-välguga kaamera, GPS, kiirendusmõõtur, microSD kaardi auk, 2 või 8 GB mäluruumi. Bluetooth 3.0, USB 2.0. Samsung Apps nimeline rakenduste digipood avaneb tänavu umbes viiekümnes riigis.