Samsung Electronics teatas maailma esimese tuhandeluumenilise RGB (puna-rohe-sini-; värvusruum videopildi kuvamiseks arvutiekraanil põhivärvuste kombinatsioonidena) LED-projektori müügiletoomisest.

Projektoril pole vahetamist vajavat pirni, vaid LED-valgusallikas, mille kasutusea pikkuseks enam kui 50 000 tundi (pirni peaks tavaliselt vahetama juba 3000 tunni järel). See muudab seadme kasutamise vähem tülikaks ja keskkonnasäästlikumaks ning valgusallika vajalik eredus püsib alal peaaegu kogu projektori kasutusea jooksul.

SP-F10M värviintensiivsus ja -spekter on suurem kui ühelgi teisel praegu saadaoleval LED-andmeprojektoril. See võimaldab kasutada seda lisaks valgele ekraanile ja tahvlile ka mustal või rohelisel tahvlil.

Tavapärasest elavhõbedast hõõgniite sisaldavast halogeenpirnist loobumine vähendab lambi jäätmekäitlusega seotud negatiivset keskkonnamõju. Käitluskulud suurendavad ka projektori koguomamiskulu (TCO) selle kasutusea kestel.

SP-F10M eelised on LED-valgusallika väiksem müratase, voolutarve ja käivitumisaeg (ainult 3 sekundit). See tunneb failitüüpidest näiteks PDF-, txt, HTML, MPEG ja Microsoft Office'i faile. Eraldusvõime on XGA (1024 x 768), pildi suurus 40-300 tolli. Lisada saab peittiitreid.

Ühendustest on HDMI-sisend arvutiga ühendamise võimaluseks ja USB port arvutit mittevajava failivaaturiga Office'i dokumentide ja PDF-failide esitamiseks.

Kaugjuhtimispuldi abil saab eemalt kontrollida toidet, heli ja sisendi muudatusi, sirvida ja valida faile, jälgida ja kontrollida reaalajas diagnostilist teavet, näiteks kaua on projektor töötanud, milline on temperatuuritase ja millised on esinevad vead.

Seadme mõõtmed on 309 x 290 x 111,5 (LxSxK, millimeetrites). Kaalub 4,8 kilogrammi. Heli on 7W mono.