Forte kirjutas Wave'ist 26. märtsil (link lõpus) ja märkis, et seade on taibutelefonide seas mitmes vallas esimene: kõrglahutusega DivX toetaja, bada opsüsteemi kasutaja, Super-AMOLED ekraani omanik, Bluetooth 3.0 toega taibutelefon...

Kiireks meenutuseks selle näitajad: 3,3tolline Super-AMOLED, Bluetooth 3.0, 802.11n traadita side, 1 GHz protsessor, 5megapiksline kaamera (salvestab 720p videot), 2 või 8 GB andmeruumi, auk kuni 32 GB microSD kaardile, TouchWiz 3.0 kasutajaliides.

Samsung tõi seadme välja lubatust hiljem (aprilli asemel mai lõpus), ent see on arenenud Euroopas täiesti müügil ja jõuab peagi ka muudesse maailmajagudesse. Wave 2 ja Wave 2 Pro on suunatud odavamate telefonide huvilistele; pressiteate põhjal eelkõige Venemaa ja Kagu-Aasia turgudele.

Wave 2 on nn tahvel-taibutelefon (tablet phone), millel 3,2tolline LCD-ekraan ja 3megapiksline kaamera, mis salvestab standardlahutuses klippe. Sellel on ka 802.11n Wi-Fi, A-GPS, Bluetooth 2.1, 80 MB mälumahtu ja kuni 16 GB microSD mälukaardi tugi. Tarkvarast on esindatud Samsungi TouchWiz 3.0 kasutajaliides ja Google'i teenused nagu Latitude.

Nagu näha, puudub 3G, nii et telefon ei püüa kasutaja andmeid aina värskendada.

Wave 2 Pro on praktiliselt sama seade, aga lisandub QWERTY klahvistik.

Mõlemad ilmuvad augustis.