Soovitusi jagab Tele2 raadiovõrgu juht Tanel Sarri.

Padi, mis laulab unelaulu

Jah, lugesid õigesti. DreamPad aitab kergemini magama jääda, muutes muusika vibratsioonideks, mis inimese sisemist kõrva paitavad. Muusikat kuuled ainult sina ning mitte keegi teine. Ühenda oma telefon kas Bluetoothi või helijuhtme abil padjaga ning head ööd!

Foto: tootja

Popsik

Eelmisel aastal popi näpuspinneri asemel on uus hitt popsik (ehk popsocket), mis käib telefoni tagumisele küljele. See hoiab telefoni laual püsti, et saaksid mugavamalt videoid vaadata ning samuti ei pudene seade enam nii lihtsalt näppude vahelt põrandale.

Foto: tootja

Duracelli hiir

Logitech tuli välja juhtmevaba laadimismatiga Powerplay, et arvutihiir eal tühjaks ei saaks. Sisuliselt on terve matt üks suur laadimisalus. Enam ei pea poole mängimise pealt toolilt kukkuma, kuna kriitilisel hetkel said hiire patareid tühjaks või hüppas juhe pordist välja.

Foto: tootja

Kohvisõprade unelm

Ettevõte nimega Ember on välja tulnud keraamilise tassiga, mis hoiab kohvi ideaaltemperatuuril. Kui targad mehed Šveitsist on hinnanud, et valmis kohv püsib ideaalsel soojustasemel (ca 58 kraadi) kõigest 37 sekundit, siis see tass kaotab selle mure ära. Enam pole kohv kunagi kõrvetavalt kuum või maitsetult jahe. Mõistagi on tassil oma äpp, mille teel saad lemmiktemperatuuri paika panna.

Foto: tootja

Beebipäästja

Ilmselt selle aasta kõige kasulikum kingitus värsketele vanematele – Bempu nutivõru, mis mõõdab vastusündinu kehatemperatuuri. Kui see on liiga madal, hakkab võru häält tegema ning valgusega vilgutama. Seni on Bempu rohkem kui 25 riigis aidanud juba enam kui 10 000 vastsündinut.

Foto: tootja

Targad ja ilusad kõlarid

Üks viimase aja parimaid nutikõlareid on Sonos Play1, mis lisaks tarkusele suudab ka väga head heli väljastada. Kui tahta lihtsalt head Bluetooth-kõlarit, tasuks piiluda Ultimate Earsi poole.

Fotod: tootjad

Saagu valgus!

Sügistalvisel ajal on paljudel raskusi hommikul voodist üles ajamisega, sest meie kehad on loodud ärkama siis, kui valgeks läheb. Et kõik sujuks ladusamalt ja hommik oleks energilisem, tasub mõelda äratuslambi peale. Pane soovitud äratuse aeg paika ning 30 minutit enne seda hakkab lamp tuba valgustama, et ärkamist hõlbustada. Mõistagi mängitakse ka ärkamiseks helisid.

Foto: tootja

Et vurtsu jätkuks kauemaks

Mööda ei saa panna ka vana hea akupanga kinkimisega. Mõne jaoks on oluline suur mahutavus, teise jaoks aga vorm. Kui kuulud teise kategooriasse, siis tuleks kindlasti pilk peale visata Emoji akupankadele. Aksessuaar missugune!

Foto: tootja

Seeniorite nutitelefon

Doro 8040 on spetsiaalselt vanemale generatsioonile mõeldud ja tõenäoliselt maailma kõige lihtsam nutitelefon. Eestikeelne, suure tekstifondi ja hädaabinupuga. Team-view-funktsiooniga saab vanaisa sammhaaval koolitamise asemel juhtimise eemalt üle võtta ja vajaliku ise ära teha.

Foto: tootja