Mis oleks mõistlik tasu? Nende hinnangul 20 000 dollarit teenuse tellimise eest ja 500 iga filmi eest. See on hetkekursiga vastavalt umbes 237 000 ja 5900 krooni.

Meelelahutustööstuse esindajad reageerivad erinevalt. Mõnd häirib, et selliseid summasid nõudes ei leia suurt turgu (Prima tegijad loodavad viie aastaga 250 000 kodusse jõuda.) Mõni leiab, et ongi tore, tekib küll uus eksklusiivne turg, aga see ei riku olemasolevaid.

Tavaline on see, et film jõuab esmalt kinodesse ja alles mitu kuud hiljem DVDle, Blu-rayle, nõudevideole, tasulistele kaablikanalitele jm. Kahanev DVD-müük (näiteks USAs aastaga 20% langust) ja digipiraatlus sunnivad aga uusi asju proovima.

Muidugi vajab Prima ka lepinguid filmitootjatega, nii kuue suurema kui väiksematega.

USA kinoomanikud on üldiselt nõudeteenuste vastu, aga sellised teenused muutuvad üldiselt populaarsemaks. Riigis kasvas nõudevideo kasutamine viimase aastaga 17 protsenti.

Nad näevad ohtu ka Primas, sest piraatluskindlat digilevitamisvormi pole lihtsalt olemas. Siin on võimalus kaotada miljoneid dollareid piraatlusele, et loodetavasti natuke teenida.

Time Warner plaanib järgmiseks aastaks sarnast programmi, kus kasutaja maksaks 20-30 dollarit, et näha filme juba kuu või kaks pärast nende kinodesse jõudmist.

Ka näiteks Sony Pictures pakkus vahepeal mõningaid hitte ("Hancock", "Cloudy with a Chance of Meatballs") Bravia telerite ostjatele enne, kui need ametlikult DVD-müüki jõudsid. Sama toimus hiljuti 3D "Avatariga" (küll mitte Sony osalusel).