Kui vastasid ühele neist küsimustest "jah", siis loe edasi. Aitan sul lahendada ühe väga tülika probleemi - kuidas minimaalse ajakuluga tagada ligipääs külalistele või koristajale ja tagada vara turvalisus, kirjutab nutikodulahendused.ee.

Ligipääsu andmine on tüütu ja aeganõudev

Võtmete üleandmiseks on aja jooksul mõeldud välja erinevaid võimalusi. Näiteks võib leida väikese võtmekapi ukse juurest, mida saab lahti teha PIN-koodiga. Või ilmub pererahvas ise kohale külaliste saabudes ja annab pidulikult võtmed üle.

PIN-koodiga kapike on küll hea, kuid mitte eriti turvaline, sest enamasti ei ole kellelgi aega seda koodi regulaarselt vahetamas käia, ning kõik üürnikud, kes kunagi on seda koodi näinud, saaksid suvalisel hetkel uuesti võtmele ligi.

Airbnb PLUS

Ühena esimestest on broneeringukeskkond Airbnb veelgi enam panemas rõhku klientide mugavusele, tuues turule Airbnb PLUSi nimelise teenuse.

See tähendab, et nimetatud tasemega rendikodu vastab teatud standardile ning annab kliendile kindluse, et tema valitud öömaja on selline nagu üks kvaliteetne öömaja olema peab.

Muuhulgas on olulisteks tingimusteks PLUS-kodu tiitli saamiseks:

* 24/7 ligipääs või vastuvõtulaua olemasolu. Hea alternatiiv on nutikas ukselukk;

* kiire wifi-ühendus, minimaalselt 5 Mbit/s;

* suitsu- ja vingugaasi andur;

* juhtmed ja kaablid on peidetud ja korrektselt paigaldatud

Et kõiki tingimusi täita, tuleb natuke vaeva näha. Kuid nii mõnigi neist nõuetest on kasulik nii üürnikule kui ka sulle.

24/7 ligipääsu tagab tark ukselukk

Miks sul seda veel pole? See on nii lahe. Kaughallatav ukselukk teeb sinu ja üürniku elu palju lihtsamaks ja turvalisemaks. Nutikaid lukke on palju ja sellest saad rohkem lugeda siit postitusest.

Üks turvalisemaid lukke on Danalock – selle kohta kohe täpsemalt. Mis kasu nutilukust siis üüritava vara haldamiseks on?

* pole võtit - midagi ei kao ära ja pole vaja paljundada. Kõik on digitaalne

* sa ei ole uksest sõltuvuses. Ligipääsu haldamine on võimalik igast maailma nurgast nutitelefoni teel. Sama kehtib ka üürnikule - tal on ainult nutiseadet vaja. Arvestades tavapärast üürnikku ei tohiks see probleem olla

* hoiad aega kokku - ei toimu füüsilist võtme üleandmist ja läbipääsu haldamiseks kohale sõitmist

* turvalisus kasvab - digitaalne ligipääs pole kopeeritav ega taaskasutatav. Iga külaline saab unikaalse ligipääsu ning ei muretse, et keegi suvalisel hetkel sisse marsib.

Seega tark ukselukk muudab ligipääsu andmise tüütust ja aeganõudvast hoopis stiilseks, mugavaks ja turvaliseks.

Danalock on turvaline ja lihtne paigaldada

Võiksime katta erinevate lukkude tutvustuse. Kuid kuna Danalockil on Airbnb-ga liidestus, siis võiks just see lukk olla sinu jaoks eelistatud valik. Seega, mis teeb Danalocki heaks?

* Airbnb-liidestus lihtsustab külalisele ligipääsu andmist märkimisväärselt

* sul on täielik kontroll ligipääsu üle - saad äpi teel õigusi juhtida mistahes asukohast ning jälgida, kes ja millal ust avas ja lukustas.
Ligipääsud on personaalsed - igale külastajale, Sulle endale ja näiteks koristajale saab anda unikaalse ligipääsu.

* PIN koodi kasutamise alternatiiv saab võimalikuks selle suve lõpus. Saad ka neid koode distantsilt hallata

* Saad liita luku nutikodu-süsteemiga (Z-Wave'i toega luku puhul). Kui soovid rendipinnale näiteks nutika küttejuhtimise paigaldada, siis luku saab ka sinna süsteemi ühendada. Kõik ikka selleks, et saaksid enda aega ja raha kokku hoida

* luku paigaldamine on väga lihtne ja kõigile jõukohane - vaata videot!

Kas Danalock sobib igale uksele? Kõige lihtsam on seda paigaldada, kui uksel on "liblikaga" lukk või eurosilinder. Liblikas tuleb eemaldada ja uus lukk paika keerata.

Danalocki rakendus on väga kergesti kasutatav ja läbi selle on võimalus jagada ligipääsu teistega ning anda neile ajaga piiratud õigusi. Airbnb-ga liidestuse saad ka äpis ise ära teha.

Danalocki müüb Eestis näiteks Indome. Uuri nende käest täpsemalt või soeta endale lukk e-poest.