Digirahaga miljonäriks saamine tuli TMZ teatel üllatusena ka 50 Centile endale.

Neli aastat tagasi, kui "Animal Ambition" ilmus, oli ühe bitcoini väärtus pisut üle 662 dollari. Plaat maksis sellest vaid murdosakese. Kokku teenis 50 Cent krüptovaluutas müüdud plaatide eest bitcoini 400 000 dollari väärtuses.

Sellest ajast on bitcoini väärtus aina tõusnud, eelmisel aastal eriti kõrgete hüpetega. Tõsi, on olnud ka langusi ja päris tõsiseid - detsembris küündis hind üksvahe peaaegu 20 000 dollarini, täna lõunal oli aga ühe bitcoini väärtus 11 300 dollarit. Liikuv kurss tähendab, et räppari digivaranduse väärtus jääb nüüd - olenevalt sellest, milline tuul parasjagu krüptovaluutaturul puhub - 7 ja 8,5 miljoni vahele.

50 Cent kinnitas rikastumist oma Instagrami ja Twitteri kontodel, teatades, et "pole paha South Side`ist pärit kuti kohta (South Side on New Yorgis Queensis asuv linnajagu, mida teise nimega South Jamaicaks nimetatakse). Olen enda üle nii uhke!" Hiljem lisas ta veel kommentaaris, et unustas vahepealsete aastate jooksul sootuks, et tal krüptovaluutat on.

Nagu The Verge kirjutab, on 50 Cent üks paljudest, kes millalgi haibieelsel ajal bitcoini omanikeks said ja siis selle olemasolu sootuks ära unustasid. Õnneks mäletas räppar oma kasutajatunnust ja salasõna. Mitmed inimesed on oma vanad andmed sootuks unustanud ja nii ka võimalikust jõukusest ilma jäänud.