Kuna ameeriklaste filmilegend on töid teostanud korduvalt nii kaamera ees kui ka taga (ja mitmel rindel), sisaldab Blu-ray kollektsioon mitte ainult tema enda lavastatud teoseid.

Kümnele kettale mahtus kaheksa linalugu - "Reservoir Dogs" (1992), "True Romance - Director's Cut" (1993), "Pulp Fiction" (1994), "Jackie Brown" (1997), "Kill Bill" 1 ja 2 (vastavalt 2003 ja 2004), "Deathproof" (2007) ja "Inglourious Basterds" (2009).

Suurepärane "True Romance" valmis teadupärast Tarantino stsenaariumi põhjal, hiljuti surnud Tony Scotti režissöörikäe all.

Mis puudu? Komöödia "Four Rooms" (1995), mille neljast lühiloost on üks Tarantino kirjutatud-lavastatud.

Tõsine kollektsionäär ihaldaks küllap n-ö samade kaante vahele ka teoseid "Natural Born Killers" (1994, QT on loo autor) ja "From Dusk Till Dawn" (1996, QT on stsenarist).

Ideaalses maailmas oleks kampa võetud ka mehe uusim projekt "Django Unchained", mis ilmub detsembris ja mille promomiseks uus võimas kogumik kindlasti ongi mõeldud. Või vähemalt oleks lisatud koht pakendisse kunagi hiljem vastava Blu-ray lisamiseks.

Okei, kaheksa filmi kaheksal kettal - kaks jäävad lisamaterjalidele. Sinna mahub viie tunni jagu uusi intervjuusid, ülevaateid jms.

Kogumik on USAs saadaval 20. novembrist, hinnaga 119,99 dollarit. Amazon pakub seda hetkel siiski hinnaga 83,97. Kes ei taha nii palju kulutada, võib muidugi hankida ka pisemaid Tarantino kogumikke, kus on vähem eri filme.

Foto: Amazon.com tootepilt

Jälgi Forte uudiseid ka Twitteris!