LG tutvustas pulssi mõõtvaid kõrvaklappe

Tehnoloogiaettevõte LG esitles CES tehnoloogiamessil esmakordselt pulssi mõõtvaid kõrvaklappe LG Heart Rate Earphones. LG Heart Rate Earphones kõrvaklappide unikaalne topeltfunktsiooniga disain pakub mugavat võimalust mõõta treeningu ajal südametööd. Kõrvaklapid ühilduvad Androidi ja iOSi nutitelefonide spordirakendustega MyFitnessPal, Runkeeper, MapMyFitness ning LG enda rakendusega LG Fitness.
Loe lähemalt Kahvlist

Canon esitleb uut kompaktset LEGRIA mini X kaamerat

Canon toob turule uue videokaamera LEGRIA mini X, mis pakub lisaks HD-videole ka professionaalse kvaliteediga heli. LEGRIA mini X kaameral on suur sisseehitatud stereomikrofon, mille täiustatud kahekihiline traatvõrgust ja švammist struktuur ning suuremad mõõtmed vähendavad taustaheli ja raginat. Videokaamera helisalvestuse lai dünaamiline ulatus jäädvustab tõetruult nii kontserdisaali vaikuse enne esinemist kui ka löökpillide valjuhäälsed helid kontserdi lõpus.
Loe lähemalt Kahvlist

Toshibal valmis kaamera, mille fookuspunkti saab hiljem muuta

Toshiba esitles CESil uut kaameramoodulit, mis suudab pildi fookuspunkti pärast pildistamist muuta. Sarnase tehnoloogiaga kaamera tõi kaks aastat tagasi esmalt turule Lytro. Praeguseks on Lytro tehnoloogiat üritanud kopeerida Nokia ning väidetavalt kavatseb sarnast tehnoloogiat järgmises iPhone’is kasutada ka Apple. Toshiba poolt esitletud uus moodul on piisavalt väike, et mahuks nutitelefonide või tahvelarvutite korpustesse.
Loe lähemalt Kahvlist

LG näitas maailma esimest painduvat 4K OLED telerit

Ootamatult näitas Lõuna-Korea tehnikahiid Samsung eilsel pressikonverentsil uute tahvelarvutite ning telerite kõrval maailma esimest painduvat LED telerit. Möödusid vaid loetud tunnid, kui Samsungi kodumaine konkurent LG teatas, et nemadki saavad huvilistele näidata painduvat televiisorit. Erinevalt Samsungi LED telerist suutsid LG insenerid toota valmis 77-tollise painduva 4K OLED ekraaniga teleka.
Loe lähemalt Kahvlist

BMW esitles isedriftivat autot

Kes ütles, et isesõitev auto peab olema aeglane, kohmakas ning läbima vaid sirgjoonelist sõiduteed? Saksa autotootja BMW usub, et isesõitvad autod on suutelised palju enamaks. Selle tõestuseks esitles firma CESi tehnikamessil isedriftivat (külg ees sõitvat) autot. Seejuures ei ole välisel vaatlusel näha ühtegi suurt kohmetut andurit või muud esteetiliselt koledat detaili. Auto saab driftimisega hakkama paremini, kui enamik autosõitjad.
Loe lähemalt Kahvlist

Teisi esitlusi CES-il:

LG

Samsung

Sony

Intel

Canon

Teised firmad