Fotohuvilistele tulevad konverentsil oma kogemusi ja kasulikke näpunäiteid jagama tunnustatud reklaam- ja portreefotograaf Kaupo Kikkas, Tallinna Polütehnikumi fotograafiaõppejõud Rain Tirul, hinnatud ja mitmete auhindadega pärjatud portree- ja pulmafotograaf Annika Metsla, Delfi foto- ja videotiimi juht Ester Vaitmaa ning 2012 aasta Baltikumi Pulma- ja Portreefoto konkursi portreekategooria võitja lätlane Jānis Saliņš.

Ettekannete vaheajal toimuvad Nikoni koolitaja Aivar Pihelgase töötoad, kus saab praktilisi nõuandeid välkudega pildistamiseks ning teadmisi, kuidas luua fotograafias sobivaid valguskeskkondi.

Fotokonverentsi Klõps korraldaja Anne-Ly Mitti sõnul toimub fotokonverents „Klõps“ Eestis juba teist aastat, mullu toimunud esimese konverentsi vastu oli harrastajate huvi ootamatult suur. “Ürituse eesmärk ongi koondada ja laiendada Eesti fotohuviliste ringi, pakkudes neile teadmisi ja suuniseid
oma ala meistritelt,“ lausub Mitt.

Fotohuvilistele vajalike teadmiste pakkumise kõrval on konverentsil on kanda ka heategevuslik missioon – konverentsi piletitulu eest ostetakse Tallinna Polütehnikumi fotoosakonnale õppetööks vajalikku tipptasemel fototehnikat - kaamera Nikon D4, objektiiv 24-70mm ja välklamp SB-910. Fototehnika antakse üle konverentsil kohapeal.

Eelmüügist pileteid osta ning värske info konverentsi programmi kohta leiab korraldaja kodulehelt www.klõps.ee.