Septembris lisanduv 3D Blu-ray ketaste tugi pole kõik. Hocking paljastas, et PS3 tulevased püsivaralised täiendused lisavad 3D-fotode äratundmise (.mpo failid), PlayTV saadete toe, YouTube'i 3D-klippide toe ja isetehtud 3D-fotode ja klippide toe. Muidugi mitte kõik korraga.

Hocking rõhutas, et viimastel andmetel 35,8 miljonit müüdud PS3-seadet loob koheselt tohutu 3D Blu-ray pleierite turu.

Täiendusega ka HDMI 1.4 saanud (ja HDMI-juhtmega 3D-teleriga ühendatud) PS3 mõistab ise, et 3D-ekraan on küljes ja mis on selle suurus. Mängud pakuvad menüüd 3D automaatseks esituseks, nii et seegi on automaatne ja peaaegu jäljetu.

Kolmemõõtmeliste visuaalidega PS3 mänge on juunist alates neli, ja need on 3D Bravia telerite või PSNi poest 2D-versioonide ostjatele tasuta (see ei kehti ilmselt igas riigis). Lisamõõtme omandasid "Wipeout", "Motorstormi" demo, "Super Stardust" ja "PAIN".

3D-fotode tugi saabub püsivaralise täiendusega 2010. aastanumbri sees, aga täpne aeg on kinnitamata.

3D Blu-ray filmide juurde naastes: mida täpselt hetkel vaadata on? Täna on valida isegi kahe (!) teose vahel.

Need pole isegi otseselt filmid, vaid täispikad arvutianimatsioonid, mis jääb 3D Blu-ray turgu ruulima lähitulevikuski. Täpsemalt, Sony pakkumine on "Cloudy With a Chance of Meatballs" ("Taevast sajab lihapalle") ja Dreamworksil "Monsters vs Aliens" ("Koletised tulnukate vastu").

Kergem on rääkida (lähituleviku) plaanidest. Dreamworksilt on tänavu tulekul "Shreki" 3D-variandid. Sony Pictures Home Entertainment toob välja kolmdeesse kolitud arvutianimatsioonid "Open Season" ("Jahihooaeg") ja "Monster House" ("Majakoletis"), tulevikus ka kõik 3D-kinofilmid nagu "Resident Evil: Afterlife", "Green Hornet" ja "Men in Black III".

Disneylt ilmub aasta lõpus 3D "A Christmas Carol" ("Jõululugu").

Sony kavatseb muuseas katsetada 2D ja 3D DVD/Blu-ray kombopakkidega ja näiteks 2D-filmile 3D lisadega.

20th Century Fox eelistab hetkel mainida ainult kaht animatsiooni, "Ice Age: Dawn of the Dinosaurs" ("Jääaeg 3") ja "Coraline".