Tavaline fotode sisseskännimise akt sisaldab fotode seadmele asetamist, mingi tarkvara käivitamist, skännimistööd, digikujutise kärpimist ja tulemuse kuhugi kausta salvestamist.

Pandigitali fotoskänner, fantaasiarikka nimega Personal Photo Scanner / Converter aitab seda vaevarikast protsessi kergendada, vähemalt natuke.

Kuni umbes 21,6 x 28 sentimeetriseid fotosid saab lihtsalt läbi selle lasta ja otse mälukaardile kirjutada. USB 2.0 kaudu saab seadet sundida ka vanamoelisel kombel PC- või Mac-arvutiga suhtlema. Kuni 600 täppi tollile lahutusvõime annab kuni 24-bitise värvisügavuse ja 3800 x 7200 resolutsiooniga tulemuse. Fail tuleb JPEG.

Pandigitali esitatud tehnilised näitajad ei nimeta akut, mille olemasolu muudaks seadme palju kasulikumaks. Loodame, et nad lihtsalt unustasid. Kui ei, siis peab kurvalt nentima, et 149,99 dollariga (hetkekursiga umbes 1845 krooni) ei saa selgelt ideaalset tulemust.

SD mälukaart on juba kaasas, aga ka teised "populaarsed" kaarditüübid on täitsa lubatud (SD, MS, MS Pro, MMS, XD). Seda tänu viis-ühes lugejale.

Kaalub umbes 390 grammi, mõõtmed on 26,9 (p) x 4,4 (k) x 5,9 (l).