Bad Rabbit näeb ekraanil välja nagu lunavara ikka, nõudes andmete vabastamise eest raha. Sel korral suunab lunavara nakatunud arvuti omaniku Tori brauseris asuvale leheküljele ja nõuab 0,05 Bitcoini, mis on pisut üle 230 euro. See summa on vaja oma failide vabastamiseks ära maksta umbes 40 tunni jooksul. Kui aeg otsa saab, siis rahanõue kasvab.

The Verge kirjutab, et küberturvalisusega tegelevad ESET ja Kaspersky on mõlemad olukorda jälgimas ja ütlevad, et Bad Rabbiti autorid on seotud suvel üle maailma pühkinud Petya lunavaraprobleemiga. Wired vahendab, et Kaspersky leidis, et nii Bad Rabbit kui eelmine, suvel arvuteid rünnanud krüptoviirus Petya/NotPetya levivad sarnasel viisil ja ka rahanõue on olnud sarnaselt sõnastatud. Mõlemate levitamiseks kasutati ka samu servereid. Bad Rabbiti ohvriks langetakse juhul, kui kasutaja on nakatunud veebilehelt Adobe Flashi võltsprogrammi alla laadinud ja käsitsi .exe faili käivitanud.

Kahe lunavara vahel on ka erinevusi, toob The Guardian välja - kui NotPetya oli suunatud ennekõike Ukraina pihta, siis Bad Rabbiti sihtmärgiks näib olevat ennekõike Venemaa. Suur erinevus on ka see, et Bad Rabbit ei näi olevat kõvaketast puhtaks pühkiv pahavara, nagu seda NotPetya puhul kahtlustati. Seda lunavara oli põhimõtteliselt võimatu arvutist eemaldada isegi siis, kui raha oli makstud, mistõttu spekuleeriti, et see loodi rohkem selleks, et põhjustada kaost ja hävingut kui raha teenida. Bad Rabbit aga vabastab teadete kohaselt pärast õige parooli sisestamist failid kettal.

Suvisele Petya/NotPetyale eelnes mais veel kolmaski lunavaramaailma hitt-toode - WannaCry (nimetati ka WanaCryks).