Varasema mudeli menust tiivustatuna tutvustas OnePlus äsja selle järeltulijat OnePlus 2, millel on kõik eeldused saada samasuguseks või veel paremaks müügihitiks. Firma enda sõnul on tegu nö "lipulaevade tapjaga" (flagship killer), mis peaks oma omadustelt ületama kõigi konkurentide parimaid nutifone.

OnePlus 2 kasutaja käsutuses on 64-bitine Snapdragon 810 protsessor, 4 või 3Gb muutmälu (kas 64 või 16 Gb põhimälu puhul), 5,5-tolline FullHD ekraan, 3300 mAh aku, sõrmejäljelugeja (kuni viie sõrme jaoks), autofookuse ja OIS-iga varustatud 13 Mp f/2.0 tagakaamera ning 5 Mp ekraanikaamera, kaksik-SIM pesa ning kirsiks sellel koogil on mõistagi OnePlus’i oma Androidi versioon Oxygen (põhineb Android 5.1 Lolipopil).

Tegelikult aga on tõeliseks maiuspalaks selle telefoni juures (nagu ka eelmise mudeli puhul) hind – 329 (16 Gb) või 389 dollarit (64Gb). Potentsiaalsete konkurentidega võrreldes on hind praktiliselt poole väiksem ja see on karm tõde. Vanakooli austajad võivad küll viriseda mälukaardipesa puudumise üle, kuid kaasaegsete pilveteenuste ja voogesituste populaarsuse puhul ma siin mingit probleemi ei näe.

Kui LG viimane tippmudel pakub konkurentidest eristumiseks nahaga kaetud telefoni tagakülgi, siis OnePlus on valinud veidi vastupidavamad materjalid. Vahetatavate tagakülgede seast võib valida bambuse, roosipuu ja musta aprikoosi vahel. Moodsamatele meestele on valikus ka kevlar. Muide, moodne on kindlasti ka telefoni juures kasutatav Type-C USB-ühendus, millega võivad esialgu kelkida veel vaid Apple’i uus MacBook ja Google’i Chromebook Pixel 2.

Paraku jätkab OnePlus oma senist müügitaktikat st vähemalt esialgu on telefonid saadaval ainult kutsetega. Kuna OnePlus lubas uue mudeli turuletoomisel jagada välja ka kuni 50 000 kutset, siis võivad kõik huvilised proovida kutse hankimisel oma õnne SIIN. Ühtlasi aga peaks vähemalt osades Euroopa metropolides (Berliin, Milaano, London, Pariis) olema püsti ka mõned OnePlus pop-up poed, kus soovijad saavad telefone oma käega katsuda ning kohapeal ka endale kindla peale kutse saada.

Allikas: Mashable