Nimelt on lahenduseks termoelektriline tehnoloogia, mis laseb kella laadida kehasoojusega. Tegelikult ei pea selleks olema konkreetselt kehasoojus, vaid piisab mistahes soojemast kehast kui kella kere, et kell saaks sellest energiat ammutada.

Kui kell randmelt ära võtta, salvestab seade viimased andmed ning läheb seejärel unerežiimi. Kui kasutaja kella uuesti käele paneb, jätkub kogu töö sealt, kus see parajasti pooleli jäi.

Funktsioonidest on kellal olemas kalorilugeja, sammulugeja ning lisaks saab kell hakkama ka kasutaja une jälgimisega. Peale selle on kellal näidik, mis indikeerib kasutajale, kui palju elektrit ta parajasti oma kehaenergiaga toodab. Samas on kellal puudu näiteks pulsiandur, kuna kogu tagapaneeli võtab ära kehasoojust koguv element.

Samas ei tule kella suurepärane laadimissüsteem ilma järeleandmisteta: kella nutifunktsioonid on võrdlemisi piiratud - eelnimetatud funktsioonid on sisuliselt kogu "nutikus", mida kell valdab. Kallimal kellal on küll ka teavituste kuvamise funktsioon, kuid seadet testinud ajakirjanikud on öelnud, et puuteekraani puudumise (kella juhtimiseks on kaks füüsilist nuppu) ja kehvapoolse nähtavusega ekraani tõttu pole sellest just palju kasu.

Kella soodsam variant on veekindel kuni 50 meetri sügavusele, kallima variandi puhul tohib kellaga minna lausa 200 meetri sügavusele. Kellade hinnad on vastavalt 199 ja 279 Ameerika Ühendriikide dollarit. Hinnale lisandub käibemaks ja postikulu.

Vaata kella kohta rohkem infot kellatootja kodulehel.