INZMO kindlustusmaakler tõi Eestisse rahvusvahelise Helvetia kindlustusgrupi mobiilikindlustuse, mis pakub nii uutele kui ka kuni kolme aasta vanustele nutitelefonidele kaitset õnnetuste ja varguste vastu.

Siiani oli Eestis võimalik kindlustada nutitelefoni vaid ostuhetkel ja väheste telefonimüüjate juures, kus sellega kaasnes omajagu paberimajandust.

INZMO kindlustusäpi vahendusel toimub pakkumise võtmine, tingimustest ülevaate saamine ja lepingu vormistamine mõne hetkega ja täielikult digitaalselt. Uut mobiilikindlustust iseloomustavad lihtsa sõnastusega tingimused, tugev kindlustuskaitse ja väärtuslikud lisateenused kahjukäsitluses,“ sõnas INZMO Eesti tegevjuht Raul Järve.

„Nutitelefonide kindlustamine on olnud tänaseni Eesti turu väiksuse tõttu üsna kulukas. Teeme Helvetiaga koostööd mitmes Euroopa riigis ning see võimaldab tuua Eesti inimesteni väga taskukohase kindlustuse hinna - kuumaksed algavad neljast eurost,“ ütles Järve.

INZMO äpis tuleb sisestada vaid nutitelefoni tootja, mudel ja IMEI-kood ning pärast tingimustega tutvumist ja esimese kuumakse tasumist ongi leping sõlmitud.

Kindlustusjuhtumi korral toimetab kuller kliendile kätte asendustelefoni ning viib kahjustatud telefoni remonti. Transpordiga seotud kulusid ei tule kliendil tasuda – see on osa teenusest.

Juunis valiti INZMO Euroopa aasta parimaks finantstehnoloogia idufirmaks. INZMO tegutseb Eestile lisaks Austrias ning plaanib tegevust alustada Šveitsis ja Saksamaal.

INZMO on esimene idufirma, mis Eestis kindlustusmaakleri tegevusloa saanud. Ettevõte vahendab kindlustusseltse Helvetia, Gjensidige, ERGO ja Inges. Valikus on liiklus-, reisi-, jalgratta- ja mobiilikindlustused. Kogu INZMO arendustegevus toimub Eestis.