Anthony Aiello (90) väitis, et käis oma 67-aastasel kasutütrel põgusalt külas, kinkis talle omatehtud pitsat ja biscotti-küpsiseid ning lahkus kahe roosiga, mida naine talle tänutäheks kinkis.

Kodus 8. septembril tapetud ja alles viis päeva hiljem avastatud Karen Navarra kandis aga käel Fitbiti nutikella Alta HR, mis esitas juhtunust palju vägivaldsema versiooni.

Nutikellas talletunud ja ka arvutisse süngitud info näitas, et naise südametöö muutus kell 15.20 (Aiello sealviibimise ajal) järsku palju intensiivsemaks, siis aeglustus ja 15.28 lakkas sootuks. Aiello lahkus sealt viis minutit hiljem.

90-aastane mees jõuab täna mõrvakahtlustusega San Joses kohtu ette. Fitbit üksi teda siiski sinna ei saatnud, politsei kasutas veel turvakaamera-lindistust, mis võimaldas kindlaks määrata ajavahemiku, millal ta kasutütre pool viibis.

Navarra elas üksi, tema laiba avastas hiljem kolleeg, kes tuli külla, et uurida, miks naine enam tööl ei käi. Uks oli lahti, hukkunud naine istus köögilaua taga toolil, lõikehaavad peas ja kaelal, suur kööginuga paremas käes.