Järgnev jutt on just selline, paraku ka tõsi. Aasias Malaisias juhtus selline hull lugu, et noor laadis samaaegselt nutitelefoni ja kuulas selle külge ühendatud kõrvaklappidest muusikat, kui sai õnnetul moel äkki elektrilöögi ja hukkus selle tagajärjel.

Surnukeha leidis noormehe ema, kui ta õhtusemal ajal koju saabus. Ta nägi liikumatut poega juba hommikul, aga eeldas siis, et kutt magab veel ega hakanud segama. Hiljem aga muutus asi mõistagi kahtlaseks ja poeg oli juba külm, kui ema teda puudutas.

Surma põhjuseks loeti elektrilöök kõrvaklappidest, sest vasakust kõrvast immitses verd, aga mingeid muid vigastustunnuseid kehal polnud. Hilisem lahkamine andis sama hinnangu.

Uudistesse on jõudnud veel teisigi sarnaseid juhtumeid, näiteks veebruari lõpus kirjutati sarnasel viisil hukkunud Brasiilia tüdrukust.

Loo moraal: parem mitte telefoni laadimise ajal selle külge ühendatud kõrvaklappe pähe panna. Ja kui näiteks osa kaablist on viga saanud, siis parem need konkreetsed klapid e-prügisse saata.