Nokia X3 suhteliselt odaval (ilma maksudeta 115 eurot) telefonil on telefoni alt väljalibisev numbrilaud ja suured nupud meediafunktsioonide juhtimiseks. Tegemist on esimese S40 tarkvaraplatvormi kasutava telefoniga, millel on OVI mobiilirakenduste poe tugi.

Telefonil puudub 3G-ühendus ja sisemälu meedia tarbeks, kuid seade tunnistab kuni 16-gigabaidiseid MicroSD kaarte ning Bluetooth 2.1 toetab stereokõrvaklappe. Tavaliste kõrvaklappide jaoks on 3,5-millimeetrine pesa. Musika ja meeda haldamine käib üle USB 2.0 ühenduse ning muusikat saab arvutis hallata Ovi Player PC kliendi ja Windows Media Player 11. vahendusel. Pilti teeb 3,2-megapiksline kaamera.

Telefon toetab Flash Lite'i, mis tähendab, et saab vaadata näiteks YouTube'i videoid.

Seade toetab peale tavaliste MMS- ja SMS-sõnumite saatmist ka Nokia Xpress kõnesõnumite saatmist. Nokia Messaging 2.0 vahendusel pääseb ligi olemasolevatele e-posti ja kiirsõnumi kontodele.

Olemas on A-GPS tugi ja ligipääs Nokia Maps hääljuhitavale kaarditeenusele.

Kõneaeg küündib 7,5 tunnini, muusikat mängib seade maha järjest kuni 26 tundi ja ooteaega on kuni 380 tundi.


Nokia X6 sihib nõudlikku kasutajat. Telefonil on 3,2-tollise diagonaaliga mahtuvuslik puuteekraan, pardal on 32 gigabaiti salvestusmahtu, 5-megapiksline kaamera, A-GPS ja kõik see on pakitud õhukesse 14-millimeetri paksusesse korpusesse.

Telefon toetab Bluetooth-stereokõrvaklappe, seadme ekraan on kohaldatav vastavalt kasutaja eelistustele ning seade toetab Flash Lite'i. Samuti on telefonis olemas A-GPS toega kaardirakendus ja seade toetab kõikvõimalikke Ovi-teenuseid.

Telefoniga saab muusikat kuulata kuni 35 tundi ja videot vaadata neli tundi järjest. Kõneaega lubatakse kaheksa tundi ja ooteaega kuni 406 tundi.

Kaasa saab telefoniga kolm premium-mängu: Spore, DJ Mix Tour ja Asphalt 4-ja.
Seadme hinnaks on 459 eurot (ilma maksudeta).


Mõlemad telefonid jõuavad müügile aasta lõpus.