Selleks on rakendus Move to iOS, mille saab alla laadida Google Play e-poest. „Kui sa ei taha, et su kontaktid, pildid, videod, muusika ja failid kaduma lähevad, siis kasuta Apple’i lahendust, millega saab andmed lihtsalt Androidist iOS-i tõsta. Kuid enne, kui andmed üle kanda, tuleb need varundada,“ ütles Tele2 klienditeenindusdirektor Sirli Seliov.

Varunda andmed

Andmeid tuleks varundada kohe, kui hakkad telefoni vahetama. Google’i abil on lihtne sünkroniseerida kontaktandmed, kalendrid ja e-post Androidi seadme kaudu Google’i kontole, mida omakorda saab sünkroniseerida uue iPhone’iga.

Kõik dokumendid, pildid, muusika ja videod tuleks varundada mõnda pilveteenusesse nagu Google Photos, Dropbox, OneDrive, Google Drive või arvutisse, kust saad need uude telefoni alla laadida või ümber tõsta.

Hankige Move to iOS.

Apple’il on Google Play rakendusepoes saadaval rakendus Move to iOS, laadi see alla. Äpp laseb Androidi telefoni ja iPhone’i ühendada ning andmed kerge vaevaga ühest seadmest teise liigutada.

Vaheta andmeid

Kui hakkad oma iPhone’i seadistama, leiad ekraanikuva Apps & Data (rakendused ja andmed) ja sealt valiku „Move data from Android“ (teisalda andmed Androidist). Koputa sellel ja käivita oma Androidi telefonis rakendus Move to iOS. Seejärel saad koodi protsessi kinnitamiseks. Sisesta see iPhone’i ja saadki hakata andmeid üle kandma.

Laadi äpid uuesti alla

Kui kontaktandmed, kalendrid ja failid saab uude telefoni kergema vaevaga üle tõsta, siis rakendused tuleb uuesti alla laadida. See on hea võimalus teha nende seas n-ö suurpuhastus. Popimad äpid on tavaliselt olemas nii Androidi kui ka iOS-i variandis.