Siis liitu klubiga, nagu inglased ütlevad. Switchi üldised tööpõhimõtted on nüüd justkui teada, aga igasugune täpsem info on endiselt saladus.

Näiteks ei teata, mis on seadme põhinäitajad ja kes need tootis, millise hinnaga Switch ilmub, või isegi seda, milliseid mänge teistelt tootjatelt täpselt oodata võime.

Nagu selgus ju pärast Switchi tutvustava video ilmumist, siis NBA 2K ja Skyrimi videod olid seal kasutusel illustreeriva eesmärgiga. Tootjad ei ole kinnitanud, kas ja millal need Nintendo seadmele jõuavad.

Viimane sai vist ise ka aru, et suur segadus teeb nende mainele hetkel pigem kahju ning soostus lisama, et lisainfot saame 12. jaanuaril, kui Jaapanis Tokyos toimub suur pressiüritus.

Forte esitab hüpoteesi, et Switchi esimese pressiürituse ajal olid mitmed tähtsad partnerlepingud veel sõlmimata. Nintendo tegutses seega heas usus, et suuri tagasilööke ei tule, kui natuke praalivad, nagu näiteks Skyrimi näidates.

Nintendo väidab, et nende esimesel mobiilimängul Miitomo on hetkel 15 miljonit kasutajat. Järgmine mobiilimäng on lubaduste järgi detsembris Apple'i nutiseadmetele ilmuv Super Mario Run, mis pakub nii tasuta kui ka tasulist osa. Teos ilmub järgmisel aastal ka Androidile.