Järgnevad näited pärinevad Redditi kasutajatelt, mis koguti looks BBC Newsi poolt.

Esiteks on palju sõnaseppi, kes eelistavad WiFi võrkudele nimede otsimisel kalambuure, viiteid lauludele ja muidu toredaid ütlusi Drop it like it's hotspot, Virus Detected Shutting Down, Pretty fly for a Wi-Fi, Wi Believe I Can Fi...

Ja siis on terve hulk inimesi, kes samal viisil naabritele infot edastavad. On ju usutav, et kui keegi kasutab WiFit, viskab ta ikka aeg-ajalt pilgu peale, mis võrke läheduses leidub.

Sel viisil sünnivad WiFi-nimede põhised lühidialoogid nagu Stop Stealing My Paper! (Lõpeta mu ajalehe varastamine!) ja vastuseks saabuv FYI, I Don't Read It I Just Throw It Away! (Võta teatavaks: ma ei loe seda, vaid viskan lihtsalt minema!).

Või You're music is annoying! (Su muusika käib närvidele!) ja Your grammar is more annoying! (Su õigekiri on isegi hullem!).

Taolisi teateid olla üldse palju, näiteks Shut The Barking Dog Up No 7 (Korter 7, pange oma haukuv koer vaikima!), Stop slamming the door!!! (Ärge paugutage uksi!), Shut up (Jääge vait), Stop wearing heels (Ärge kandke kontsi), We can hear you having sex (Me kuuleme teid seksimas) jne.

Mis sellest kõigest järeldada? Et WiFi võrkude nimetamine on tore vahend enese väljendamiseks? Kirjutage kommentaarides, kas ja kuidas teie sama teete. Või ongi see ainult uus "väljamaa trend"?