Uudis pärineb tehnoloogiasaidilt Kiip.ee.

Ülaloleval fotol on muuseas Androidiks riietunud messitöötaja, kelle eesmärk on külalistajaid lõbustada. MWC 2014 lõpeb 27. veebruaril.

Lenovo tahvel Yoga Tablet 10 HD+

Foto: tootja

10,1-tollise Full HD ekraaniga tahvelarvuti Lenovo Yoga Tablet 10 HD+ jätkab paindlikkuse rajal.

Tahvli silindrikujuline aku võimaldab seda asetada nii püstisesse kui ka kaldus asendisse ja seda ilma lisavarustuseta. Kapoti alt vaatab meile vastu neljatuumaline protsessor Snapdragon 400, mida toetavad 2 GB muutmälu ja 32 GB andmemahtu.

Kahjuks jookseb Lenovo uus tahvel alles Android 4.3 peal. Tootja lubab, et väljastab tahvlile kunagi uuenduse 4.4 KitKat.

Natuke veel tehnilistest näitajatest: Yogal on 8-megapiksline tagumine ning 1,6-megapiksline esikaamera.

Akukestvuse osas lubatakse välja massiivsed 18 tundi. Euroopasse jõuab uus tahvel maikuus ca 369 eurose hinnaga (Wi-Fi mudeli eest).

Lenovo kolm nutitelefoni

Lenovo S850 (Foto: tootja)

Kuigi Lenovo omandas loetud nädalad tagasi telefonitootja Motorola Mobility, ei tähenda see, et Lenovo ise enam nutifone ei toodaks.

Sel aastal tuleb välja lausa kolm uut Lenovo nutitelefoni. Ettevõte on loori kergitanud Androidi-seadmetelt S860, S850 ja S660: midagi igasse sektorisse.

Lipulaeval S860 on 5,3-tolline HD-ekraan, 2 GB RAMi ning MediaTeki neljatuumaline protsessor. Märkimisväärselt lubatakse telefonile ühe laadimisega lausa 24 tunnist kõneaega. Huvitava lisana saab S860-s olevat akut kasutada teiste nutiseadmete laadimiseks.

Teine nutifon S850 on 5-tollise ekraaniga ning sellel on üleni klaasist disain. Kutsuva disainiga soovitakse saavutada kuulsust moeteadlike tarbijate hulgas. S850-l on 13-megapiksline kaamera ning samuti MediaTeki neljatuumaline protsessor.

Väiksemate telefonide seas on Lenovo esindatud mudeliga S660, millel on 4,7-tolline (960 x 540) ekraan. Taaskord on protsessori osas mindud MediaTeki neljatuumalise kiibi teed. Muutmälu on napid 1 GB ning sisemälu 16 GB. Pilti ning videot jäädvustab 8-megapiksline kaamera.

Kas, millal ning kus jõuavad uued telefonid müügile, ei soostnud Lenovo täpsustama. Senimaani on nad piirdunud Aasia turgudega, samas võib Motorola ostmine väljendada suurt huvi teistegi turgude vastu.

Huawei nutirihm

Foto: tootja

Kantavate nutiseadmete osas ei soovinud pealtvaatajaks jääda ka Huawei, kes avalikustas nutika randmerihma TalkBand B1.

Nutikal rihmal on 1,4-tolline kaardus OLED-ekraan ja selle fookuses on kasutaja tervis.

Huawei väitel monitoorib rihm kasutaja und ning loeb samme ja kaloreid. Tegelikult on TalkBand käed-vabad-Bluetoothi-seade, millele on randmel kandmiseks tehtud ümber mugav hoidik.

Toode jõuab rahvusvaheliselt müügile juba märtsis.

Alcateli uued nutiseadmed

Alcatel Pop Fit (Foto: tootja)

Kas mäletate veel sellist tootjat nagu Alcatel? Kunagine hiilgus hingitseb veel edasi ning firma esitles MWC-l uusi nutitelefone ning tahvelarvutit.

Firma loodab konkurente trumbata värviliste toodetega. Muidu igavasse nutifonide tootekategooriasse suutis Alcatel tuua värskust OneTouch Pop Fitoga.

Tegu on telefoniga, mis on mõeldud randmel või biitsepsil kandmiseks ning on suunatud sportlastele/fitnessiga tegelevatele tarbijatele.

Pop Fitil on 2,8-tolline ekraan, 2-megapiksline kaamera ja NFC ühilduvus. 1 GHz kahetuumaline protsessor jookseb kaasa samal ajal kui sinagi.

Kuna tegemist on spordihuvilistele suunatud tootega, on telefonile eellaetud rakendus RunKeeper ning muusika jaoks on ruumi mõnusad 32 GB.

Kui sport ei ole sinu rida, siis Alcatel Pop S3 pakub võimsamat neljatuumalist protsessorit, Full HD video jäädvustamist, 5-megapikslist kaamerat ja 4-tollist ekraani.

Mobiilside osas toetab Pop S3 4G/LTE võrku. Ja kui sulle ei meeldi 4-tolline ekraan, siis Pop 7Sil on sarnased näitajad, aga ekraan on 1-tolli võrra suurem. Samas Pop S9 pakub hoopis 5,9-tollist ekraani ning 8-megapikslist kaamerat.

Kui aga soovid midagi veel suuremat, leiab Alcateli valikust 7-tollise tahvelarvuti Pop 7S. Tahvlil on neljatuumaline protsessor ja tahvel ise on ainult 8,9 mm paks. Kõik Alcateli uued tooted tulevad väga suures ning kirevas värvivalikus.

Kui aga eelistad stiili ja väljenägemist kiirusele ning ei soovi telefoni oma randmele kinnitada, nagu see oleks midagi uut, siis on ideaalsed lahendused Alcatel Idol 2 ja Alcatel Idol 2 mini.

Millal tooteid ise oma silmaga näha ja katsuda saab ei ole tootja veel öelnud.