Atom protsessorite levik pisikestes sülearvutites on mõistetav – nad on suhteliselt kiired, väikese soojuseraldusega ja on
de facto
standard.

Samale turule üritab tungida ka AMD ja see võib Intelile kujutada otsest ohtu. AMD-l on juba olemas vastav Yukon'i nime kandev platvorm, mis on paljude omaduste poolest Atomist üle. See tarbib küll rohkem voolu, kuid pakub sellevõrra ka rohkem võimsust.

AMD lahenduse üheks eeliseks on ka see, et ettevõte ei piira võimalusi, milliste lahenduste puhul kiibistikku kasutada tohib. Kui Intel on oma Atom kiibistiku kohta seadnud piirangu, et seda ei tohi üle 10-tolliste ekraanidega sülearvutite juures kasutada, siis AMD lubab arvutitootjatel teha, mis pähe tuleb.

AMD Yukon: Athlon Neo ühetuumaline protsessor (1,6Ghz, 15W, 512 MB L2 vahemälu). ATI Radeon X1250 integreeritud graafika, võimalik lisada ATI Mobilty Radeon HD 3410 eraldiseisev graafika.

Esimese Yukon'i sülearvuti toob aprillis müügile HP. Tegemist on 12,1-tollise LED-ekraaniga HP Pavilion dv2 nime kandva masinaga, mille paksuseks on 2,1 cm, mis kaalub 1,8 kilo ja mida lubatakse müüma hakata soodsa hinnaga.