Küll on see esimene, millel on 4K võimekus, HDR-pilditehnoloogia, viiekordne digisuum ja infrapuna-näotuvastus, kui keegi soovib Windows Hello ja oma ilusa koonu abil süsteemi siseneda.

4K on täpsemalt 4096 x 2160 pikslist koosnev pilt, mis liigub adressaadini mahus 30 kaadrit sekundis.

4K striimimine eeldab näiteks Netflixi puhul 25 Mbit/s kiirusega ühendust, nii et Brio Pro täisvõimaluste kasutamist peaks toetama ilmselt vähemalt sama kiire internet. Rääkimata sellest, kui juba mõlemad vestlejad annavad üksteisele 4K HDR pilti.

Peab ka märkima, et popimad videokõnede äpid nagu Skype ja Google Hangouts toetavad ainult täiskõrglahutusega ehk 1920 x 1080 pikslist videot, nii et 4K kaamera pole nende pruukimiseks vajalik.

Paraku ei kõlba Brio Pro ka YouTube'is 4K striimide loomiseks, kuna video on MJPEG-vormingus, mis on põhimõtteliselt rida JPEG-pilte. Videokõnedeks sobiv, YouTube'ist mängusessiooni näitamiseks mitte nii väga. Nii et raske öelda, kelle vajadustele mõeldes 4K ja HDR on lisatud.

Igatahes, soovija peab veebist tellima ja maksma veebikaamera kohta ikka krõbedat 200 USA dollarilist hinda. Saadaval näiteks Amazon.com'is, otsi "Logitech BRIO 4K".