Aga eksiti. 19. mail esitles Lõuna-Korea tehnoloogiafirma kodumaisele uudisteagentuurile Yonhap News oma uut, esialgu veel kontseptsioonililist telekat: 0,97 mm paks, 1,9 kg raske, 55-tolline, kirjutab AM.ee.

Kuidas see paber seinale panna? Üks võimalus oleks muidugi liim, aga hoopis mugavam ja korduvkasutatav on magnetiline matt – kinnitad seinale, nihutad, paned uuesti seinale...

OLED-paneeli saab teha imeõhukeseks tänu sellele, et vaja pole taustvalgustust. LED-piksel emiteerib ise valgust ja see tähendab, et kogu paneeli saab teha ühekihilisena.

LG tegi oma eelmise kumera ekraani nelja erineva värvipiksliga - RGB ehk punase-rohelise-sinise kombinatsioonile lisati W ehk valge - nii saab eriti puhta valge tooni, mis parandab pildikvaliteeti ja värvide puhtust.

Mida selliste liistakatega teha? Kui esialgu tundub, et hea oleks neid hakata kodudes seinale kleepima ja ettenägelikumad lasevad juba ühe elutoa seina arhitektil nõgusa projekteerida, siis LG enda jaoks on ilmselt veelgi tulusam vähem kui millimeetri paksuste ekraanide äriline pool.

See oleks ju revolutsioon välireklaamis - kleebi oma värviline liikuv pilt kuhu tahes! Seinad, autod, riided, kotid, kõik saab ju reklaami täis panna ja mitte lihtsalt niisama trüki-, vaid eredat ja silmahakkavat liikuvat värvilist Full-HD reklaami.

LG teeb ka plastikust painduvaid läbipaistvaid paneele. Neid saaks kasutada akendes.

Praegu aga peab tavatarbija veel ootama - imeõhukesed nõgusad OLEDid, mis siis, et kindlalt tulevikus domineeriv tehnoloogia, on praegu veel taskukohane vähestele.