Google on Android One'ile, mis esmalt oli mõeldud Aasia odavtelefonidele, leidnud uue rakenduse. Nüüd kasutatakse uut väga "puhast" operatsioonisüsteemi selleks, et kasutajad saaksid ka teiste tootjate telefonide peal võimalikult Google'i Pixel telefonile sarnase kogemuse - uuendused tulevad telefonidele sisuliselt koheselt ning üldist tootja poolt paigaldatud träni telefonis ei ole.

LG G7 One on LG esimene katsetus Android One telefonide vallas ning nagu öeldud, põhineb see firma selleaastasel lipulaeval, millelt on mõnevõrra funktsioone vähemaks võetud, et pakkuda soodsamat hinda. Uuel telefonil on pisut vanem kiip, vähem muutmälu ja sisemälu ning kehvem kaamera. Kui G7 ThinQ mudelil on tagapaneelis kaksikkaamera, siis G7 One versioonil on kaameraid kõigest üks.

LG G7 One nutitelefon

Sellevõrra peaks aga taskukohasemaks muutuma hind - konkreetset numbrit ei ole mainitud, kuid arvestades, et G7 THinQ hind jääb praegu umbes 550 euro kanti, spekuleerime, et uue telefoni hind võiks jääda umbes 300-350 euro ringi. Firma andis pressile teada, et hind saab olema "harukordselt odav".

Telefon tuleb eeldatavasti müüki järgmisel kuul peale selle esmaesitlust septembri alguses toimuval IFA messil Berliinis. Lisaks esitleb firma messil maailma esimest 8K OLED telerit, mille ekraanidiagonaal on 88 tolli.