48-aastasele Evaldas Rimasauskasele esitati süüdistus detsembris ja ta arreteeriti eelmisel nädalal. The Verge märgib, et pettust ei teinud erakordseks mitte niivõrd Rimasauskase kasutatud skeem - see oli teiste samasuguste pettustega võrreldes üsna sarnane ja tavapärane - vaid see, kui palju raha mees suutis kokku ajada.

Süüdistuses kirjeldatakse kaht leedu kurjategija ohvriks langenud firmat üsna ebamääraselt: esimene neist on "paljurahvuseline tehnoloogiaettevõte, mis on spetsialiseerunud internetiga seotud teenustele ja toodetele ja omab peakorterit USA-s" ja teine "paljurahvuseline korporatsioon, mis osutab sotsiaalmeedia- ja võrgusuhtluse teenust." Mõlemad töötasid koos sama "Aasias asuva riistvaratootjaga", mis dokumentide järgi loodi millalgi 80ndate lõpus.

Keda leedukas täpselt tüssas, pole niisiis teada, ent netis spekuleeritakse, et nappide profiilide põhjal võiks tegu vabalt olla Apple`i ja Facebookiga.

Rimasauskas läks tüssates lausa nii kaugele, et lõi lausa võltsitud kirjapead, võltsid pangaväljavõtteid ja mitmeid muid ametliku väljanägemisega dokumente veenmaks kahe ettevõtte töötajaid talle raha saatma. Talle on esitatud süüdistus ülekandepettuses, rahapesus ja identiteedivarguses. Iga osa eest süüdistuses eraldi võib talle määrata kuni 20-aastase vanglakaristuse, nii et süüdimõistmise korral ootab meest ilmselt üpris pikk periood trellitatud elu.