Tegelikult ei ole olemas kiireid lahendusi või maagilisi kapsleid, mis üleöö talvel kogutud polsterduse maagiliselt kaotavad, kuid on olemas igasuguseid lahedaid lisavidinaid, mis aitavad end aktiivselt liigutada, kirjutab Photopointi ajaveeb.

Mõned neist mugavamad ning aitavad rohkem, teised aga vähemfunktsionaalsed. Nii mõndagi on olemas ka Photopointi tootevalikus ning lähemalt me neid ka tutvustame.

Milleks meile lisavidinad?

Enne vastamist lahkaksin üht teist põhimõttelist asja. Räägitakse, et siinkandi inimesed on ülejäänud maailma tarbimisharjumistest aasta või paar maas.

Kui mujal on nutitelefonid rahvamassidesse läinud, hakatakse siin neid alles tõsiselt võtma. Või siis nutikellad – mujal maailmas on need aasta-poolteist saadaval, kuid meedias kajastatakse alles nüüd.

Tegelikult on nutikaid spordikelli juba tükk aega kasutatud, kuid Maarjamaal hakkavad alles letile tulema.

Nutikate spordikellade all ma mõtlen seadmeid, mis kuvavad rohkem kui üht parameetrit ning pakuvad väärtuslikke lisafunktsioone kasutajale. Seadmed, mida sa kannaksid 24/7 ning muutuks elu igapäevaseks osaks.

Ääremärkusena mainin ära selle, et enamus vidinaid töötab tehnoloogiaga Bluetooth Smart (BT 4.0 LE), mis nõuab vastavat tuge ka sihtseadmelt.

iSeadmete puhul siis alates iPhone 4S-ist (uuendatuna viimasele operatsioonisüsteemile) ning Android-seadmete puhul vähemalt Android 4.3 Jelly Bean operatsioonisüsteem.

Loe täisteksti ja toodete kohta lähemalt saidil Photopointi ajaveeb.