Kellad näitavad vastavalt Tokio, Moskva, Pariisi, Londoni, New Yorgi ja kasutaja enda seatud aega. Nende energiaallikas seisab mobiili omast eraldi ja peab vastu kümme aastat.

Klahvistik on tehtud 97 karaadi väärtuses safiirikristallidest, ka kahe millimeetri paksust korpust ehivad kaks 97karaadilist safiirikristalli. Korpus ise on ülitugevast titaanisulamist, mis on loodud spetsiaalselt Gresso tarbeks. Tagapaneel on aga Itaalia päritolu nahast.

Tehnilised näitajad on tänapäeva mõistes väga tagasihoidlikud. 240 x 320 ekraan, kõige levinumaid formaate toetav meediapleier, WAP/GPRS/EDGE, kahe megapiksline kaamera ja 2 GB micro-SD mälukaartide tugi.

Luxor World Time Phone maksab 6000 dollarit ehk hetkekursiga umbes 67 500 krooni. Mingi kellarakenduse allalaadimine on ilmselt sama palju odavam, aga kui asi on prestiižis, ei saa ju säästulahendusega leppida.

Gresso on Šveitsi päritolu firma, mis valmistab luksusaksessuaare nagu mobiiltelefonid ja käekellad. Forte kirjutas juulis nende parandatud sisedisainiga iPhone 4'st, mis kaotab Apple'i telefoni paljuräägitud leviprobleemi ainult 10 000 dollari eest. Link lõpus.