Täna pärastlõunaks oli käesoleva uudise ilmumisajaks videot vaadatud 3 013 711 817 korda. The Guardiani teatel vaadatakse seda Youtube`i kaudu keskmiselt 15 miljonit korda nädalas.

"Despacitost" oli juba enne Youtube`i-rekordi purustamist saanud läbi aegade enim striimitud laul. Universal Music Latin Entertainment ütles, et laulu originaalversiooni ja remikse oli 19. juuliks erinevatel platvormidel kuulatud kokku 4,6 miljardit korda.

Edu on olnud väga kiire - lool hakkas hästi minema õige pea pärast seda, kui see tänavu jaanuaris ilmus, see sai veel suuremaks hitiks aga aprillis, kui palast tehti remix-versioon, milles lisaks Fonsile ja räppar Daddy Yankee`ile lõi kaasa popstaar Justin Bieber.

On omapärane, et kolmest vaadatuimast muusikavideost kaks pole inglise keeles, mida peetakse popmuusika "riigikeeleks" - PSY loost "Gangam Style" vaevalt et keegi väljaspool Koread üldse arugi saab. Kui "Gangnam Style" esimese videona miljardini ja hiljem 2,1 miljardi vaatamiseni jõudis, sundis see tehnikutel saidil muudatusi tegema, kuna alguses arvati, et 2,1 miljardit on maksimaalne võimalik vaatamiste arv.