Mitteametlikke edasimüüjaid nimelt tekib pidevalt juurde ning tänasest saab Apple'i käekella osta ka ühest Eesti suurimast elektroonikapoodide ketist Klickist.

Põhiline vahe ametlike ja mitteametlike poodide vahel on hinnalisa. Saksamaalt saab kella soodsaima mudeli ligi €400 eest ja suurema sihverplaadiga mudel maksab ligi €450. Klickis algavad hinnad vastavalt ligi €550 ja €650.

Klicki pressiteade:

Eilsest on suuremates Klick´i poodidesse esimesena Eestis müügil kauaoodatud revolutsioonilised Apple Watch nutikellad. Apple esitles kella küll juba 9 märtsil, kuid siiani polnud seda võimalik ühestki Eesti poest osta. 

Esialgses valikus on kahes suuruses musta ja valget värvi alumiiniumist korpusega Apple Watch Sport versioon. 38 mm ekraaniga kella hind on 549 eurot ning 42 millimeetrise ekraaniga kella hinnaks on 649 eurot. 

Apple Watch lubab lisaks kellaja näitamisele väga erinevaid kasutusvõimalusi – vastata kõnedele, lugeda tekstisõnumeid, kuulata muusikat. Fitness rakenduse abil saab mõõta pulssi või trennis kulutatud kaloreid. Integreeritud Siri ning kaardirakendused annavad ülevaate enda ümber toimuvast – kasutusvõimalused on sisuliselt piiramatud. 

Apple Watch´i saab kasutada ainult koos iPhone 5, 5C, 5S, 6 või 6 Plus´iga. Täpsema info ja toote spetsifikatsioonid leiab aadressilt: https://www.klick.ee/nutikellad.html#mobiil_tootja=1546

KLICK on Klick Eesti AS-ile kuuluv kaubamärk, mille all tegutseb juba 1996-ndast aastast suurim digikaupade jaekett Eesti turul, mis on 22 poega esindatud parimates kaubanduskeskustes üle Eesti. Klick Eesti AS on Eestis turuliider sülearvutite müügis ning tootevalik ulatub tänaseks nutitelefonidest elektrooniliste mänguasjadeni.