Internetihiid kinnitab, et Chrome OS tuleb inimestele kätte tasuta. Raha ei küsita ka riistvaratootjate käest.

Google'i partnerid, kes löövad kaasa uue operatsioonisüsteemi (või Google'i Linuxi-versiooni) arendamisel, on järgmised: Acer, Adobe, Asus, Freescale, HP, Lenovo, Qualcomm, Toshiba ja Texas Instruments. Tegemist on osalise nimekirjaga.

Sellest, et ühes reas on Adobe ja ARM-protsessoritehnoloogia kasutajad Freescale, Qualcomm ja TI, võib välja lugeda, et odavad ARM- protsessoritega seadmed saavad peagi tõhusa Flash'i toe  ja Adobe lahenduste tihedam integreerimine Linuxiga tuleb kasutamiskogemusele samuti kasuks.

Partnerlus kiibitootjatega tagab sellegi, et saame operatsioonisüsteemi, mis võtab "külmast" olekust pildi ette mõne sekundiga.

Acer ja Asus on maailmas juhitivad miniarvutite tootjad. Suurimate hulka kuuluvad ka HP ja Lenovo ning Tosh. Nende kaasamine tähendab, et Google Chrome OS saab senisest veelgi parema ajurite toe, mida ka ettevõte on selgesõnaliselt lubanud. Kasutajate jaoks tähendab see seda, et ühendades arvutiga suvalise riistvarajupi (printer, kaamera, ketas), töötab see nii nagu ette nähtud.

Google Chrome OS on põhjustanud veebiavarustes vastakaid arvamusi. Osad leiavad, et "nüüd on Microsoftil ots peal", teised aga ennustavad Linuxi-maailma senisest veelgi suuremat killustumist.