Surm võib karjääriga imesid teha, on popkultuuri jälgijatele ammu teada, mis sai taaskord kinnitust Zeta uuringule toetudes.

Tänavu surnud legendaarne muusik Michael Jackson ja filminäitleja Patrick Swayze ("Dirty Dancing", "Point Break") haarasid positiivseid kommentaare kogunud inimeste pingereas vastavalt esimese ja neljanda positsiooni.

Kiidetuimad:
1. Michael Jackson
2. Oprah Winfrey
3. Taylor Swift
4. Patrick Swayze
5. Beyoncé
6. Angelina Jolie
7. Jay-Z
8. Robert Pattinson
9. Brad Pitt
10. Simon Cowell

Laidetuimad:
1. Chris Brown
2. Jon ja Kate Gosselin
3. Kanye West
4. Lindsay Lohan
5. Amy Winehouse
6. Rachel Uchitel
7. Miley Cyrus
8. Paris Hilton
9. Tiger Woods
10. Adam Lambert

Kui olete viitsinud uudist juba siiani jälgida, võib olla üsna kindel, et loete üldiselt ka meelelahutusmaailma puudutavaid uudiseid ja teate siinseid nimesid valdavalt ka ise. Seetõttu me ei hakka eraldi märkima, kes mille poolest kuulus on. Selle asemel pigem mõned lisamärkused.

Golfistaar Tiger Woods oli praegu meedia tähelepanu köitva seksiskandaali eel kiidetuimate seas kolmas, sellest nimekirjast kadus ta mõistagi ruttu.

Noore laulja Chris Browni esikoht oli õigusega teenitud, sest üldsus oli šokeeritud, et magusate R&B-lauludega tuntud nooruk tollasele tüdruksõbrale (lauljanna Rihanna) julmalt peksa andis.

Zeta Interactive'i sõnul tõestab uuring taas, et seltskonnameedial on kuulsuste imidžite üle suur mõju. Jääb üle nõustuda.